Balić se ispričao i objasnio veliku vijest!

Nakon što se u srijedu navečer proširila vijest da će Ivano Balić potpisati ugovor s Atletico Madridom, nije trebalo dugo čekati i na službenu potvrdu.

23.8.2012.
14:22
VOYO logo

Rukometni klub Atletico Madrid na svojim je stranicama potvrdio da je transfer Ivana Balića gotova stvar. 'Rukometni Mozart' i službeno je potpisao jednogodišnji ugovor s madridskim klubom. "Njegove medalje svjedoče o magiji na terenu. Olimpijska bronca ovog ljeta, zlato iz 2004., svjetski prvak iz 2003. i drugi iz 2005. i 2009. Bronca na posljednjem Euru i srebro iz 2008. i 2010.", stoji u opisu Balića na službenim stranicama kluba, dok je sam vođa hrvatske reprezentacije objasnio svoju odluku:

"Odluku da između brojnih ponuda odaberem Atletico Madrid nisam uspio priopćiti hrvatskoj sportskoj javnosti zbog nedostatka vremena i hitnog odlaska u Madrid, te se ovim putem želim ispričati istoj kao i svim medijima. Odabrao sam novi klub za koji vjerujem da će uz moju pomoć ponovno biti konkurentan samom europskom vrhu. Već idućih dana odlazimo na Super Globe u Dohu, a s obzirom na poznavanje većeg broja suigrača, očekujem brzu prilagodbu", kazao je Ivano. Službeno predstavljanje Balića najavljeno je za petak u 12.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo