Balić se ispričao i objasnio veliku vijest!

Nakon što se u srijedu navečer proširila vijest da će Ivano Balić potpisati ugovor s Atletico Madridom, nije trebalo dugo čekati i na službenu potvrdu. U četvrtak je transfer službeno objavljen na stranici španjolskog rukometnog giganta, a javio se i sam Balić.

Rukometni klub Atletico Madrid na svojim je stranicama potvrdio da je transfer Ivana Balića gotova stvar. ‘Rukometni Mozart’ i službeno je potpisao jednogodišnji ugovor s madridskim klubom.

“Njegove medalje svjedoče o magiji na terenu. Olimpijska bronca ovog ljeta, zlato iz 2004., svjetski prvak iz 2003. i drugi iz 2005. i 2009. Bronca na posljednjem Euru i srebro iz 2008. i 2010.”, stoji u opisu Balića na službenim stranicama kluba, dok je sam vođa hrvatske reprezentacije objasnio svoju odluku:

“Odluku da između brojnih ponuda odaberem Atletico Madrid nisam uspio priopćiti hrvatskoj sportskoj javnosti zbog nedostatka vremena i hitnog odlaska u Madrid, te se ovim putem želim ispričati istoj kao i svim medijima. Odabrao sam novi klub za koji vjerujem da će uz moju pomoć ponovno biti konkurentan samom europskom vrhu. Već idućih dana odlazimo na Super Globe u Dohu, a s obzirom na poznavanje većeg broja suigrača, očekujem brzu prilagodbu”, kazao je Ivano.

Službeno predstavljanje Balića najavljeno je za petak u 12.30 sati.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr