Senzacionalni poraz Barcelone: Karabatić će ovo pamtiti cijeli život!

Rukometaši njemačkog Flensburga na senzacionalan su način izborili finale Final Foura Lige prvaka.

31.5.2014.
20:34
VOYO logo

Barcelona je nakon 52 minute utakmice vodila s 32-26 i činilo se da će se priključiti drugom njemačkom predstavniku na ovom Final Fouru, Kielu, u finalu. No Nijemci su, kao i obično, ostali uporni do samog kraja utakmice, te su u posljednjoj sekundi golom Hölgera Glandorfa najprije odveli utakmicu u produžetak, ostavivši pritom Barcelonu bez gola u posljednjih osam minuta.

Barceloni su suci uzeli loptu sedam sekundi prije kraja utakmice, a onda su Nijemci u tri dodavanja prešli cijeli teren i gotovo neometano zabili za 32-32, dvije sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/LBm3wBUeeJ8

Katalonci su i u produžetku imali prednost, ne veću od dva pogotka, no dva produžetka po pet minuta završila su bez pobjednika, iako je Barcelona imala posljednji napad od nekoliko sekundi s igračem više na terenu. Pucao je Nikola Karabatić, a obranio je Sören Rasmussen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je spomenuti Karabatić bio tragičar sedmeraca, jer je jedini on, u drugoj seriji izvođenja, promašio, točnije Mattias Andersson mu je obranio udarac.

Najbolji strijelci poraženog sastava bili su Victor Tomas i Kiro Lazarov sa po šest pogodaka, dok su kod pobjednika Steffen Weinhold i Hölger Glandorf zabili po osam!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo