banner

COVID-19 UČINIO SVOJE

RUKOMET KAPITULIRAO PRED KORONAVIRUSOM: Nikad se u hrvatskoj povijesti ovo nije dogodilo; ‘Nije bilo moguće donijeti drugu odluku’

HRS donio odluku o prekidu sezone

Rukomet je potpisao kapitulaciju pred koronavirusom. Hrvatski rukometni savez poništio je sezonu, a to znači mijenjanje povijesti. Po prvi put nakon 28 godina HRS je donio odluku o prekidu sezone, nastavka neće biti, a sljedeće sezone sve kreće ispočetka kao da se ove ništa niti nije igralo. PPD Zagreb tako po prvi put ostaje bez naslova prvaka. Neće biti niti ispadanja, a poredak za Europu gledat će se iz prošle sezone.

DRASTIČNA ODLUKA RUKOMETNOG SAVEZA: Poništena sva ligaška i kup natjecanja. Evo što to znači za klubove

Sezona u svim konkurencijama se, tako, briše te predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac poručuje kako nije postojala nikakva druga opcija, sve drugo bilo bi neregularno.

Marin Tironi/PIXSELL

‘Paket 24 Premier liga nije ni započela u onom dijelu Lige za prvaka, niti u Ligi za ostanak’

“Paket 24 Premier liga nije ni započela u onom dijelu Lige za prvaka, niti u Ligi za ostanak. Nije bilo odigrano niti jedno kolo, te tako nije bilo moguće donijeti bilo kakvu drugu odluku”, kazao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

S takvom odlukom složili su se svi klubovi. Što su rekli oni najveći pogledajte u prilogu RTL-ovih sportskih minuta Ines Gode, kao i reportera na terenu i novinara koji je radio prilog Borisa Jovičića.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Povratak na Net.hr