ZAKLJUČAO VRATA

POJAVIO SE VIDEO BRILJANTNE NOĆI ‘STIVIJA’: Redao čudo za čudom, a onda je Arenu bacio u trans

Na internetu se pojavio video čudesne obrane vratara Zagreba i hrvatske reprezentacije Ivana Stevanovića u srazu 5. kola Lige prvaka protiv madedonskog Vardara.

Do utakmice protiv Vardara u subotu navečer Zagrebovi rukometaši ove sezone nisu upisali nijednu pobjedu u Ligi prvaka (0-4). To je, između ostalog, ponajviše bila ona kap koja je prelila čašu Veselina Vujovića koji je nakon toga s klupskom Upravom dogovorio sporazumni raskid ugovora.

DRAMATIČNA UTAKMICA U ARENI! Čudesan povratak Zagreba: Hrvatski prvak slavi veliku pobjedu protiv Vardara

Ivandija debitirao pobjedom

Na njegovo mjesto došao je Silvio Ivandija i u svojoj prvoj utakmici na klupi PPD Zagreba ostvario pobjedu. No, tijekom utakmice nije izgledalo kao da će Zagreb doći do svoje premijerne ovosezonske pobjede u ovom elitnom rukometnom natjecanju.

Na poluvremenu zaostajali -5

Nakon poluvremena se činilo kako će se “crni europski niz” nastaviti budući su zaostajali 12-17, ali onda je došlo do preokreta. Vratar Zagreba Ivan Stevanović branio je čuda, uključujući udarac Dušebajeva u zadnjoj sekundi i hrvatski prvak je slavio s 28-27.

“Stivi” je ukupno sakupio 14 obrana, a njegova sjajna prezentacija završila je u skraćenom video klipu kojeg je izdvojio službeni EHF. Posebno su upečatljive obrane Dibirovu koju možete vidjeti na samom početku videa, kao i ona pobjednička Dušebajevu koju možete vidjeti od 0:46.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr