RAZGOVOR UGODNI U DUBROVNIKU: / Ivano Balić otkrio što misli o povratku na teren

Image
Foto: Screenshot/Facebook

U Dubrovniku je održan ždrijeb kvalifikacija za Europsko rukometno prvenstvo kojem će 2019. domaćin biti Hrvatska.

14.4.2016.
16:59
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Hrvatska kao organizator natjecanja, dakako, ne mora sudjelovati u kvalifikacijama, a Ivano Balić, koji je danas koordinator za muški rukomet u Hrvatskom rukometnom savezu (HRS), uvjeren je da će naša reprezentacija za dvije godine biti u borbi za zlato.

'Možemo do zlata'

"Sretni smo što će EP biti kod nas. Samo nam europsko zlato nedostaje u kolekciji. Promijenili smo neke igrače, izbornika, pokušavamo igrati drugačijim stilom. Vjerujem da ćemo biti spremni za EP 2018. Nadamo se da će svi biti zdravi, onda imamo šanse za zlato", istaknuo je Balić u izjavi za Facebook stranicu Europske rukometne federacije (EHF).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar je u šali rekao Baliću da mu košulja lijepo stoji, ali da bi ga ljepše bilo vidjeti u rukometnom dresu na sljedećem EP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad više. Sviđa mi se moja košulja, nadam se da se neću udebljati i da ću stati u nju i ubuduće. Moja karijera je gotova. Sretan sam svojim novim poslom u rukometu. Radim i s mladima koji slušaju i vole učiti, tako da mi je lijepo", zaključio je najbolji svjetski rukometaš 2003. i 2006. godine i najbolji svih vremena prema izboru navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo