Uoči ždrijeba za EP

RAZGOVOR UGODNI U DUBROVNIKU: Ivano Balić otkrio što misli o povratku na teren

U Dubrovniku je održan ždrijeb kvalifikacija za Europsko rukometno prvenstvo kojem će 2019. domaćin biti Hrvatska. Jedna od zvijezda ovog događaja bio je i ponajbolji rukometaš svih vremena Ivano Balić.

Hrvatska kao organizator natjecanja, dakako, ne mora sudjelovati u kvalifikacijama, a Ivano Balić, koji je danas koordinator za muški rukomet u Hrvatskom rukometnom savezu (HRS), uvjeren je da će naša reprezentacija za dvije godine biti u borbi za zlato.

‘Možemo do zlata’

“Sretni smo što će EP biti kod nas. Samo nam europsko zlato nedostaje u kolekciji. Promijenili smo neke igrače, izbornika, pokušavamo igrati drugačijim stilom. Vjerujem da ćemo biti spremni za EP 2018. Nadamo se da će svi biti zdravi, onda imamo šanse za zlato”, istaknuo je Balić u izjavi za Facebook stranicu Europske rukometne federacije (EHF).

Novinar je u šali rekao Baliću da mu košulja lijepo stoji, ali da bi ga ljepše bilo vidjeti u rukometnom dresu na sljedećem EP-u.

“Nikad više. Sviđa mi se moja košulja, nadam se da se neću udebljati i da ću stati u nju i ubuduće. Moja karijera je gotova. Sretan sam svojim novim poslom u rukometu. Radim i s mladima koji slušaju i vole učiti, tako da mi je lijepo”, zaključio je najbolji svjetski rukometaš 2003. i 2006. godine i najbolji svih vremena prema izboru navijača.

Povratak na Net.hr