PROMJENA 'POLITIKE' / Na Maksimiru je pila pivu, sada je uveseljavala djecu

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović prisustvovala je velikom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka između PPD Zagreb i Barcelone (23:25).

9.4.2015.
22:50
VOYO logo

Tako je predsjednica Hrvatske s brojnim osiguranjem došla u rasprodanu zagrebačku Arenu, koja je ovoga puta zaista bila Zagrebov dvanaesti igrač. Kolinda je pozirala s navijačima, slikala se, i tako nastavila sa svojom praksom posjećivanja velikih sportskih događaja u metropoli.

Kitarović je prije nešto manje od dva tjedna bila na Zapadu maksimirskog stadiona i uživo pratila kvalifikacijski dvoboj za odlazak na EP 2016. godine između Hrvatske i Norveške (5:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednicu su objektivi kamera tada uhvatili kako ležerno ispija pivu. Bezalkoholnu ili ne, do danas nismo doznali. Zbog toga su je navijači prozvali, uz pitanje: "Predsjednice, jeste li puhali"?

Uz to, jasno je sa svim ostalim političarima čula povike "Za dom spremni" zbog kojih je UEFA kaznila Hrvatsku najtežom kaznom do sada. Utakmicom bez navijača u nadolazećem eurokvalifikacijskom srazu protiv Italije 12. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo