PPD ZAGREB U PROBLEMIMA UOČI NOVOG IZAZOVA: / 'Za nas je to veliki hendikep'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

'Nažalost, opet imamo problema sa ozljedama. Hrstića smo u Celju izgubili za cijelu sezonu. Za nas je to veliki hendikep, jer on može igrati na tri pozicije', kazao je Zlatko Saračević.

8.2.2018.
15:30
PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba u subotu u 11. kolu Lige prvaka gostuju kod poljskog viceprvaka Wisle, a trener Zlatko Saračević istaknuo je da je riječ o kvalitetnom protivniku, te da će hrvatski prvak, unatoč problemima sa ozljedama, odigrati najbolje što može.

ZAGREB SLAVIO U IZRAVNOM OBRAČUNU ZA DRUGO MJESTO: Hrvatski pravak razbio Celje

"Wisla je kvalitetan protivnik koji je rezultatski poravanat sa nama, oba kluba imaju po četiri boda. Konkurenti su nam za plasman u nokaut fazu, a njima je ova utakmica ključna ako žele u nokaut fazu, odnosno moraju nas pobijediti. Imaju široki roster igrača i svi su im zdravi. Svaka pozicija im je pokrivena sa barem dvojicom igrača, a neke i sa trojicom. Igraju vrlo brzo, tako da ćemo morati više trčati negoli prije četiri dana u Celju, kada smo slavili u SEHA ligi (30-23)", kazao je u četvrtak na konferenciji za novinare trener Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeđen i Lučin

No, na utakmici protiv Celja ozlijedio se lijevi bek Matej Hrstić, koji će pauzirati do kraja sezone.

"Nažalost, opet imamo problema sa ozljedama. Hrstića smo u Celju izgubili za cijelu sezonu. Za nas je to veliki hendikep, jer on može igrati na tri pozicije. Jutros sam saznao da je i srednji bek Tin Lučin ozlijeđen (lijevi skočni zglob). Također, kružni napadač Leon Šušnja trenira po posebnom programu, ali se nadam da će biti spreman. Situacija nije bajna, ali idemo odigrati najbolje što možemo, nema predaje", ističe trener PPD Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini A Lige prvaka vodeći je branitelj naslova Vardar sa 18 bodova. Slijedi Nantes sa 15, Barcelona i Rhein-Neckar Löwen imaju po 12 bodova, peti je Pick Szeged sa 9, Kristianstad ima 6, a Wisla i PPD Zagreb po 4 boda.

'U prvoj utakmici u Zagrebu Wisla nam je dosta problema napravila u kontranapadima'

"U prvoj utakmici u Zagrebu prije četiri mjeseca, koja je završila 28-28, Wisla nam je dosta problema napravila u kontranapadima. Istina, imamo problema s ozljedama, izgubili smo još jednog vanjskog igrača u rotaciji, ali treniramo dobro i utakmica u Celju nam treba biti putokaz u kojem smjeru trebamo ići. Protiv Wisle će biti zahtjevnije, ali ja se nadam najboljem", izjavio je desni bek Zagreba Mario Vuglač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret Wisle i PPD Zagreba na rasporedu je u subotu, 10. veljače, u 16.00 sati. U skupini A u subotu se još sastaju Kristianstad - Nantes i Barcelona - Vardar, a u nedjelju Rhein-Neckar Löwen i Pick Szeged.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo