PROMJENA

PPD ZAGREB SELI IZ ZAGREBAČKE U VARAŽDINSKU ARENU: ‘Domaćini su dali maksimum’

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u varaždinskoj će Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi, popularnoj Areni, 16. studenog odigrati utakmicu Lige prvaka protiv aktualnog prvaka Europe Vive Kielcea te još dvije utakmice SEHA lige u prosincu.

Međunarodne utakmice prvaka Hrvatske u ponedjeljak  su u varaždinskoj Areni najavili direktor RK PPD Zagreb Ante Ančić, igrač Igor Vori te upravitelj dvorane Neven Buljan.

Ančić je rekao da se rukometaši Zagreba u Varaždinu osjećaju kao kod kuće.

IVANDIJA I DALJE BEZ PORAZA: PPD Zagreb kroz ušicu igle do boda

Zagreb ne može igrati u zagrebačkoj Areni zbog finala Davis cupa

“Počelo je s utakmicama SEHA lige s mađarskim prvakom Veszpremom, a sada nastavljamo s izuzetno važnom utakmicom 7. kola Lige prvaka protiv Kielcea. Zagreb ne može igrati u zagrebačkoj Areni zbog finala Davis cupa, ali tu je uvijek naš drugo domaćin Varaždin“, rekao je Ančić.

Igor Vori u Varaždinu nije igrao klupsku utakmicu za Zagreb, ali je igrao s reprezentacijom.

Prvo je na redu Kielce, a nakon toga na redu je SEHA liga

“Za Varaždin me vežu lijepe uspomene s reprezentacijom. Osjećali smo se odlično ovdje, a domaćini su dali maksimum. Siguran sam da će tako biti i za Kielce. Nas prije toga u Ligi prvaka za dva dana čeka teško gostovanje s aktualnim prvakom njemačke Rhein Neckara, koji je pobijedio Kielce. A poslije toga prvak Europe dolazi u Varaždin. Želimo opravdati naša očekivanja i očekivanja navijača, nadam se i velikom broju njih iz Zagreba“, riječi su kojima je Vori najavio utakmicu s prvakom Europe.

Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 10, 20 i 30 kuna, a besplatne će se ulaznice podijeliti rukometnim klubovima iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije.
Nakon prvaka Europe, u Varaždin, na utakmice s PPD Zagrebom, u prosincu dolaze prvaci Mađarske i Makedonije, Veszprem i Vardar. Utakmice SEHA lige igrat će se 10. i 13. prosinca.
Upravitelj dvorane najavio je „praznik sporta i rukometa za Varaždin“.

“Rukomet je sport koji ovu dvoranu ispunjava više nego bilo koji drugi. Nadamo se da će ovo biti hram rukometa i da ćemo i s PPD-om i s našim Gradskim rukometnim klubom Varaždin 1930 dobiti međunarodne utakmice koje će doprinijeti daljnjoj popularizaciji rukometa u Varaždinu“, kazao je Buljan.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr