PPD ZAGREB PORAŽEN U MAĐARSKOJ: / Hrvatski prvak zakomplicirao mogućnost plasmana u osminu finala

Image
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

U susretu 13. kola B skupine rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je na gostovanju u Mađarskoj izgubio od Pick Szegeda 21-26 i za plasman u osminu finala morat će u zagrebačkoj Areni 9.

4.3.2017.
19:34
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica u Szegedu mogla je hrvatskom prvaku olakšati posao u zadnjem kolu. Da je PPD Zagreb u Mađarskoj osvojio bod ili ostvario pobjedu u zadnjem kolu bi mu trebala bilo kakva pobjeda protiv slovenskog sastava.

Ovako će odabranici Silvija Ivandije za prolaz u osminu finala u četvrtak, 9. ožujka morati pobijediti Celje s najmanje tri gola razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb se u Mađarskoj dobro držao do završnice prvog dijela i rezultata 12-12. Međutim, u posljednjim minutama domaćin je zabio dva gol za vodstvo 14-12 s kojim se otišlo na odmor. U drugom dijelu Szeged je pobjegao na 22-15 i potom rutinski obranio prednost. Na koncu je bilo plus pet (26-21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pick Szeged su do pobjede predvodili Zsolt Balogh sa sedam golova, Jonas Kallman s pet, te Sergej Gorbok sa četiri gola, dok je vratar Mendez Sierra sakupio 12 obrana. U redovima PPD Zagreba najefikasniji su bili Josip Valčić sa četiri, te Dobrivoje Marković i David Miklavčić sa po tri gola.

U preostale dvije utakmice iz ove skupine sastaju se Kristianstad - Kielce, te Meškov - Vardar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Vardar sa 18 bodova, RN Lowen je drugi sa 17 bodova, Kielce na trećem mjestu ima 16, Pick Szeged je četvrti sa 15 bodova, a Meškov na petom mjestu ima 12 bodova. Slijede Celje PL (9), PPD Zagreb (7) i Kristianstad (6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo