PPD ZAGREB JOŠ UVIJEK BEZ POBJEDE U LIGI PRVAKA: / Vujovićeva momčad upisala poraz i u Celju

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na ljestvici vode Barcelona i PSG sa po 12 bodova, dok Pick Szeged ima 11 bodova. Posljednja dva mjesta sa po jednim bodom drže PPD Zagreb i Elverum

10.11.2019.
19:05
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba sve su dalje od plasmana u osminu finala Lige prvaka nakon što su u susretu 7. kola A skupine izgubili na gostovanju od Celje Pivovarne Laško sa 22:24 upisavši i šesti poraz.

U sudaru s izravnim suparnikom za plasman u osminu finala PPD Zagreb je doživio novi poraz pa je nakon sedam kola ostao na tek jednom bodu osvojenom u prošlom kolu kod Elverum Handballa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to čvrsta utakmica s malo golova u kojoj je domaćin vodio praktički cijeli susret. Hrvatski prvak je tijekom susreta samo u dva navrata bio u vodstvu i to tijekom prvog poluvremena (3:2, 7:6).

Slovenski sastav je u prvom poluvremenu najviše vodio s dva gola prednosti, dok je u drugom dijelu došao i do tri gola viška. PPD Zagreb je deset minuta prije kraja uspio izjednačiti na 18:18, no Celjani tada rade seriju 3:0 i šest minuta prije kraja pobjegli su na 21:18. Zagreb se u završnici u tri navrata približio na minus jedan (21:20, 22:21, 23:22), no kada je David Razgoz zabio za 24:22 deset sekundi prije kraja, sve je bilo gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćine su do pobjede predvodili Josip Šarac sa šest golova, Domen Novak s pet, te Matic Grošelj sa četiri gola, dok su kod Zagreba najefikasniji bili Damir Bičanić sa šest, te Zlatko Horvat i Matej Hrstić sa po četiri gola.

Barcelona slavila protiv Aalborga

U ostalim susretima ove skupine Barcelona je na gostovanju pobijedila Aalborg sa 34:30, Pick Szeged je porazio Elverum Handball sa 32:25, dok je PSG u srijedu na gostovanju pobijedio Flensburg-Handewitt sa 30:29.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Barcelona i PSG sa po 12 bodova, dok Pick Szeged ima 11 bodova. Posljednja dva mjesta sa po jednim bodom drže PPD Zagreb i Elverum.

U idućem kolu Zagreb će 14. studenog ugostiti Celje PL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo