PPD ZAGREB IZGUBIO NAKON DRAMATIČNE ZAVRŠNICE: / Mađari bolje reagirali pod pritiskom

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Zagrebaši ipak nisu mogli do pobjede protiv Mađara

16.9.2018.
21:53
AFP
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 1. kola skupine B Lige prvaka kao domaćini u Osijeku izgubili od mađarskog Pick-Szegeda sa 23-24 (12-9).

Hrvatski se prvak protiv favoriziranog protivnika držao u rezultatskom priključku sve do samoga kraja, bio nadomak osvajanja boda, no 15 sekundi prije kraja Valentino Ravnić nije uspio s lijevog krila svladati Marina Šegu da bi igrači Szegeda do kraja susreta uspjeli zadržati loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horvat najbolji kod Zagreba

Pogodak za konačnih 24-23 za Szeged postigao je Richard Bodo minutu i 10 sekundi prije isteka vremena i to u trenucima kada su ruke sudaca bile podignute u zrak u znak prijetnje oduzimanja lopte zbog pasivnog napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je do najveće prednosti od tri gola razlike stigao krajem prvog poluvremena, no uslijedio je vrlo loš ulazak u nastavak kojega je Szeged iskoristio da serijom 6-1 napravi preokret i povede 15-13. Ipak, Zagreb je uspio poravnati na 16-16 u 44. minuti, pa čak i povesti sa 17-16 i 18-17 u 45. minuti te se do kraja dvoboja niti jedna momčad nije uspjela odvojiti na više od jednog gola razlike. U samoj završnici kvalitetniji gosti su ipak uspjeli izvući pobjedu.

Zlatko Horvat s osam golova predvodio je PPD Zagreb dok je Jonas Kallman sa šest pogodaka bio najefikasniji kod Pick-Szegeda. PPD Zagreb će sljedeći nastup u Ligi prvaka imati već u srijedu kada gostuje kod Flensburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo