POGODAK U SRIDU: / Ivano Balić otkrio najveći problem Kauboja

Image

Jedan od najvećih rukometaša svih vremena Ivano Balić gostovao je u HRT-ovoj emisiji Stadion u kojoj je prokomentirao prva dva nastupa hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

19.1.2016.
9:25
VOYO logo

Hrvatska je u 1. kolu pobijedila Bjelorusiju s 27:21, da bi u drugom nastupu stiglo otrežnjenje u obliku poraza od Norveške 31:34. Izabranici Željka Babića danas igraju protiv Islanda (20.30 sati), a mogući su svi ishodi: i da završe kao pobjednici skupine B, ali i da se već nakon prvog kruga vrate kući.

Image
SVE JE OTVORENO: /

Evo kako Hrvatska može u drugi krug čak i ako izgubi od Islanda

Image
SVE JE OTVORENO: /

Evo kako Hrvatska može u drugi krug čak i ako izgubi od Islanda

"Vratari nisu loši"

"Dobro je što smo osvojili dva boda protiv Bjelorusije, kao i obrana u drugom poluvremenu tog ogleda. A loše? Nismo baš zadovoljni nekim stvarima, ali možemo to popraviti i to već protiv Islanda. Obrana mora biti pokretljivija i gušća, loše je pomagala vratarima protiv Norvežana", kazao je Balić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije poraza od Norvežena bilo je dosta kritika na račun vratara, posebno Mirka Alilovića. Koordinator za muški rukomet ipak tvrdi da naši čuvari mreže nisu loši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu možda u vrhunskoj formi, ali nisu bili loši. Kako bi pobijedio, sve se treba poklopiti i svi trebaju dati svoj dio. Treba naći balans u momčadi i kada se to uspije, tada će sve biti dobro. Do toga nam još malo nedostaje."

"Žešće u obrani"

Obrana se zasad čini kao najveći problem u igri hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obrana treba biti pokretljivija. I kada je super pokretljiva, treba biti još pokretljivija, još bolja i još žešća. Treba se držati više zajedno tako da to izgleda kao jedan čovjek, a ne kao šest odvojenih igrača", ističe Balić koji zna kako Kauboji mogu pobijediti Island i osigurati prolaz dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Islanđani su već godinama isti. Igraju obranu 6-0, koja se pretvara u 3-3 i tako već deset godina. Vrlo su agresivni i čvrsti. U napadu igraju strpljivo, a kada krenu, krenu sva šestorica. No, izbornik Željko Babić i Petar Metličić to su već sve proanalizirali i bit ćemo spremni na njihovu igru. Naravno, trebat će sve to i provesti na terenu."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo