ODLIČNA ATMOSFERA

POGLEDAJTE KAKO JE IGOR VORI BRILJIRAO NA TRENINGU: On je i dalje dobar duh Zagreba; Ovo je urnebesno

Zagreb ima ozbiljnu momčad za novu sezonu

Rukometaši PPD Zagreba u utorak su odradili 16. dan priprema za novu sezonu. Naporno se radi pod vodstvom novog trenera Igora Vorija i njegovog stručnog stožera Denisa Špoljarića, Tonćija Valčića, trenera vratara Ariana Jovića, kondicijskog trenera Šime Tomaševića, te fizoterapeuta Damira Kajbe i Slobodana Škorića.

IGOR VORI ZA NET.HR: ‘Za mene su moji igrači i moj stručni stožer najbolji na svijetu. Međutim, trebat će vremena, ništa ne ide preko noći’

Dobra atmosfera u momčadi

Zagreb ima ozbiljnu momčad za novu sezonu, a u njoj ne nedostaje dobre vibre, pozitivne atmosfere, volje i želje za kvalitetnim treninzima. Posjetili smo trening Zagrebaša u utorak poslijepodne i uvjerili se u to. Također, Mateju Hrstiću je danas rođendan. Lijevi vanjski iz Ljubuškog slavi 24. rođendan, a uoči treninga Igor Vori mu je odmah čestitao, isto kao i Špoljarić i kondicijski trener Tomašević.

“Joj Hrsta e, sretan ti rođendan”, rekao je Vori svom igraču Hristiću.

Veliko zajedništvo vlada među Vorijevom družinom, a Igor je i u prvom samostalnom trenerskom poslu zadržao ulogu dobrog duha momčadi. Naime, nasmijao je vašeg novinara kad im je rekao, podijelivši ih u dvije skupine za mali nogomet:

“Igrate sve dok se netko ne ozlijedi, a onda je – gotovo!”

Povratak na Net.hr