OVOM SE NISU NADALE: / Podravka Vegeta doživjela težak poraz u Budimpešti

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Rukometašice Podravka Vegete doživjele su težak poraz na otvaranju ovogodišnje Lige prvaka. Kokice su u 1. kolu skupine B u Budimpešti izgubile od FTC-a s velikih 16:28 (5:13).

19.10.2015.
9:24
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Već u prvom poluvremenu se vidjelo da ova utakmica neće dobro završiti. Nakon prvih 30 minuta, domaće rukometašice su imale -8 (5:13). Pet golova rukometašica Podravke u prvom poluvremenu dovoljno govori kako su hrvatske prvakinje loše igrale. Stoga, u drugom poluvremenu FTC-u nije bilo teško još i povećati prednost, tako bacivši u očaj Podravku već na otvaranju natjecanja.

Najefikasnije igračice i redovima pobjednika bile su Luce Szekerczes sa sedam, te Dora Hornyak, Szandra Szollosi-Zacsik te Zita Szucsanszki sa po četiri gola. Kod Podravke najefikasnije su bile Dora Krsnik sa sedam, te Ivana Dežić i Marijeta Vidak sa po tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thuringer i Fleury Loiret Handball odigrali neriješeno

U drugom susretu iz ove skupine njemački Thuringer i francuski Fleury Loiret Handball odigrali su neriješeno, 27:27 (15-15).

Nakon prvog kola na ljestvici vodi FTC (2) ispred Thuringera (1) i Fleury Loiret Handballa (1), dok je Podravka Vegeta na posljednjem mjestu skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu 2. kola hrvatske prvakinje će 25. listopada ugostiti Thuringer, a u drugom susretu sastaju se Fleury Loiret i FTC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo