Ovaj komentar Patrika Ćavara će vas iznenaditi!

Svaka čast Danskoj! Mene su oduševili! Igrali su tako dobro, tako poletno! K'o da su bili u brzini višoj nego mi!

26.1.2013.
1:16
VOYO logo

Danska je imala strašnu obranu, zabili su nam jedno deset golova iz kontre i polukontre, a mi smo možda imalu jednu ili dvije. Dakle, ubili su nas našim oružjem. I tu bih najradije stao.

Ali moram reći da je ozljeda Vukovića bila strašan peh. Alilović je imao solidnu utakmicu, 11 obrana, dok naša obrana nije bila ni blizu razine polufinala. Osnova naše igre je kontra i polukontra. Pa mi smo protiv svih drugih ekipa barem deset golova zabili iz kontre i polukontre. A sada samo jedan ili dva. Znači to nije bila naša igra. Zahvaljujući dobrim Dancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa mi smo doma brojali..., onaj Toft, danski obrambeni igrač, tko je god od naših došao blizu njega, naš'o se na podu, čovjek je jak k'o Hulk. A naši su mi izgledali malo iscijeđeni, iako im nitko ne može osporit da su pokušavali, da su se trudili i sve, ali opet. Osjetiš tu bezidejnost u napadu, stigli su nas umor, ozljede... Bekovi su kreatori igre, oni rade za krila, a sada su naša krila imala siromašan učinak...

Znači, imaš s jedne strane super Dansku, sretnu Dansku, kojoj se barem jedno deset šuteva odbilo u ruke. A s druge? Ma katastrofa za nas. Sve nam se krivo posložilo. I sada Dancima trebamo skinut kapu, pobijedili su nas tako pametno i tako sistematski, da su me oduševili igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo bili načeti ozljedama, a ako nama vanjska linija nije kompletna, ne možemo se mi oslonit na krila. Nisu naša krila tip igrača koja mogu okrenut frajera jedan na jedan, nego sve dobiješ na gotovo. Ako nema igre vanjskih igrača, i krila stagniraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sad. Uz sve te ozljede, je li nam falio Balić? Uopće neću pričat šta bi bilo kad bi bilo. Da su nama svi ostali bili zdravi, mi bi konkurirali Dancima bez problema. U vanjskoj liniji je falio dobar šut Lackovića, i Buntića, i tako dalje, i tako dalje...

Naletili smo na raspoloženu Dansku, mi smo morali puno bolje, ali nismo, umor, ozljede, njihov odličan golman, naša zaustavljena kontra, polukontra i ovo je realan rezultat. Ja sam tužan kao i cijela Hrvatska, ali sad se treba oporavit koliko je to moguće. I ne pričat o drugim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su iscijeđeni, sada trebaju izvuć zadnje atome snage i osvojit brončanu medalju koja bi isto bila dobar uspjeh. Ali ne najbolji, mi smo s ovom reprezentacijom trebali igrat u finalu. Što ćemo napravit u utakmici za broncu? Sad je samo pitanje zdravstvenog biltena. Slovence sam gledao sam protiv Španjolaca. Ako oni igraju dobro, i ako mi igramo dobro, sigurno ćemo ih pobijedit. To će bit otvorena utamica.

Ali uvijek će ostat onaj žal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201301070685004-SP u rukometu 2013

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo