Ovaj čovjek će Kaubojima predstavljati veliki problem!

Svi srpski mediji složni su u jednom - Darko Stanić, vratar Orlova, bit će najveća prepreka hrvatskim rukometašima u današnjoj utakmici.

27.1.2012.
12:03
VOYO logo

"Za utakmicu protiv Hrvatske koncentriram se kao i prije svake druge utakmice. Uvijek tražim nekakav dodatni motiv koji ne mora biti isključivo sportski", rekao je Stanić koji je prošle sezone bio kandidat za klupu CO Zagreba.

"Trebala se dogoditi razmjena Škofa za mene. Bio sam spreman, ali se nismo dogovorili i otišao sam u Skoplje, kod Červara. Lino je odličan trener, užitak je raditi s njim", istaknuo je Stanić, kojega su prozvali mačka. "Rukometni stručnjaci za mene su rekli da imam neobičan stil branjenja. Doista, kada mi upute šut samo gledam loptu. Tako je silno želim da mi se u dosta slučajeva jednostavno prilijepi za ruku", istaknuo je Stanić. Druga opasnost za hrvatske rukometaše bit će ljevica Marka Vujina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo ogromnu prednost domaćeg parketa i to jednostavno moramo iskoristiti", istaknuo je Vujin, a Rastko Stojanović, kružni napadač, dodaje: "U igri s Makedonijom čuvali smo se za Hrvate. To je utakmica života. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Francuza i uvjerio se da ćemo igrati protiv sjajne momčadi." Momir Ilić je jedan od najiskusnijih igrača Srbije. "Utakmica s Hrvatskom više je od igre. Dat ćemo sve od sebe kako bi 20.000 ljudi otišlo zadovoljno kućama. Imamo neviđenu priliku za finale i nećemo je ispustiti", rekao je Ilić.

Dalibor Čutura je sa 37 godina debitirao na velikom natjecanju. On je bio as iz rukava izbornika Veselina Vukovića. "Za mene nema posebne priče o utakmici s Hrvatskom. Priča je ista kao da igramo protiv Poljske, Danske ili Švedske. Moramo igrati čvrsto u obrani i ne smijemo olako gubiti lopte u napadu. Ne smije biti puno tehničkih pogrešaka jer su Hrvati jako dobri u polukontri i kontri. Uostalom, zašto se posebno brinuti kada imamo Stanića na vratima", istaknuo je Čutura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo