OSTAJE LI SPLIT BEZ RUKOMETNOG EP-A? / Otkazan je sastanak na kojem je sve trebalo biti dogovoreno

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Europsko rukometno prvenstvo kojem je domaćin Hrvatska praktički je pred vratima, a rješenja po nekim pitanjima organizacije turnira i dalje nema.

24.11.2017.
11:10
PIXSELL
VOYO logo

Poznato je gdje 'zapinje' - u Splitu još uvijek situacija nije čista jer Grad nije potpisao ugovor s tvrtkom koja vodi Spaladium Arenu u kojoj bi u fazi po skupinama trebala igrati i Hrvatska u svojoj grupi A u kojoj su još Island, Srbija i Švedska.

Image
HOĆE LI SPLIT OSTATI BEZ DOMAĆINSTVA EURA? /

'Još je dva dana ostalo do isteka roka, a dogovora još nema'

Pisano je prije nekoliko dana, drama je nastala zbog 140 tisuća kuna. Grad je pristao platiti 900 tisuća za dva tjedna, a potraživanja su 1 041 000 kuna. Iz Hrvatskog rukometnog saveza stiglo je prije nekoliko priznanje problema uz potvrdu da se zbog situacije koja je u tijeku prekida i prodaja ulaznica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvatski rukometni savez i grad Split nisu potpisali ugovor o organizaciji Europskog prvenstva koje će se od 12. do 28. siječnja 2018. održati u Hrvatskoj. Budući da se Europskoj rukometnoj federaciji do ponedjeljka 27. studenog 2017. moraju dostaviti potpisani ugovori sa svim gradovima domaćinima prvenstva, Splitu je upućena požurnica te se pokušava dogovoriti potpisivanje ugovora.'

Ugovor je trebao biti potpisan danas na sastanku, javlja Slobodna Dalmacija, no sastanak je otkazan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak ne dolazimo u Splitu. Dobili smo tekst ugovora na koji imamo primjedbe i to treba iskorigirati", priznao je HRS-ov tajnik Damir Poljak dodavši da u Split stižu 'najvjerojatnije sljedeći tjedan'.

U detalje nije želio ulaziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska rukometna reprezentacija trebala bi započeti s treninzima u Spaladium Areni već prvog dana sljedeće godine. Prvi ogled igrat bi se ondje trebao 12. siječnja, a suparnik bi trebala biti izabrana vrsta Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo