Odlična vijest: Ivano Balić se vraća u hrvatski rukomet!

Ivano Balić je potvrdio, postat će koordinator naše rukometne reprezentacije. Naš legendarni sportaš će na ljeto završiti igračku karijeru i odmah uskočiti u nimalno laganu avanturu.

10.2.2015.
19:55
VOYO logo

"Počašćen sam što su predstavnici saveza došli u Njemačku razgovarati sa mnom i što me u budućnosti vide u jednoj od uloga u hrvatskom rukometu. Ali ja sam još uvijek igrač Wetzlara i ne mogu odlučivati pa smo se dogovorili da ću pomagati savjetima", poručio je Ivano Balić koji je sa Sandijem Šolom i Zoranom Gopcem raspravljao o imenu novog izbornika rukometaša.

Podsjetimo, Slavko Goluža je nakon šestog mjesta na SP-u u Kataru podnio ostavku, a čelnici rukometnog saveza su najavili kako će novog izbornika izabrati tek kad se konzuliraju s koordinatorom tj. Ivanom Balićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad mi u lipnju istekne ugovor i službeno završim karijeru, radu ću se odazvati pozivu HRS-a i prihvatiti odgovarajuću funkciju. Vjerujem da ćemo napraviti kvalitetan program za budućnost hrvatskog rukometa", donosi Jutarnji list Balićevu izjavu.

"S gospodinom Balićem dogovorili smo suradnja od kraja ove sezone, odnosno ovoga ljeta, vjerojatno 1. srpnja. Jako smo zadovoljni što se naša igračka legenda odlučila još jednom pridružiti i uključiti u buduće uspjehe hrvatskog rukometa", kazao je Šola i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezano za imena i buduće kadrovske križaljke naknadno ćemo se očitovati, prošli smo kroz mnoge opcije i možemo reći kako su nam razmišljanja vrlo slična."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo