Odbačeni Balić stigao na SP, a pogledajte s kim se druži Goluža!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač i njegov brat Robert susreli su se u Dohi sa hrvatskim rukometašima, koji u petak započinju nastup na Svjetskom prvenstvu.

15.1.2015.
17:27
VOYO logo

Sportske novosti pišu kako su se Niko Kovač i Slavko Goluža, izbornici hrvatske nogometne i rukometne reprezentacije, susreli u Dohi, razgovarali te popili kavu. Do tog susreta je došlo jer se Niko i njegov brat Robert ovih dana nalaze u Kataru gdje prate treninge Bayern Munchena. Stoga su iskoristili mogućnost te posjetili Kauboje u hotelu Marriot Marquis. Niko Kovač je obećao da će doći na prvu utakmicu hrvatske reprezentacije koja je na rasporedu u petak u 17 sati protiv Austrije. U Dohu je sa rukometašima došao i bivši reprezentativac Ivano Balić.

"Odmorili se jesmo, dva smo dana tu, sve je u najboljem redu, nema novih ozljeda. Uvjeti nisu dobri, uvjeti su idealni. Od smještaja, hrane, dvorane... Veliki je komfor i sve je na vrlo visokoj razini", kazao je Goluža na presici dan uoči sraza sa Austrijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrija je neugodna ekipa koja u svojim redovima ima tri od pet najboljih strijelaca njemačke Bundeslige.

"Bez obzira na to kakav je protivnik ja sam odmah rekao da idemo maksimalno. Želimo poslati poruku i pokazati s koliko ljubavi igramo za nacionalnu selekciju i da sve što radimo, radimo s osmijehom. To je poruka koju želimo poslati iz Katara. Austrija je dobra ekipa koja ima sjajnu vanjsku liniju igrača, tu su Victor Szilagy, Nikola Bilyk i Janko Božović, a tu su i krila Raul Santos i Robert Weber. Ima dobru polukontru i moramo se paziti da ne izgubimo loptu na deset metara", objašnjava izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo