NOVI TRENER ZAGREBA OTKRIO: / 'Čeka nas puno posla, ovo je težak trenutak za klub i za igrače'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.10.2016.
14:53
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Sretan sam zbog kvalitete igrača koje imam i mislim da će oni opet biti osvježenje u Seha ligi i Ligi prvaka. Ja se nikoga u Ligi prvaka ne bojim, nemam strah ni od koga. Zagreb ima tradiciju i kvalitetu da se može nositi sa svakim", rekao je Ivandija.

'Vardar je jak i ozbiljan suparnik'

"Vardar je jak i ozbiljan suparnik, dolazi u lošem trenutku za momčad što se tiče rezultata. To je momčad koja je sigurno jedan od kandidata za Final Four. Poznajem ih jako dobro, tamo igraju neki naši igrači - Karačić, Cindrić, Ćupić", kazao je Ivandija, dodavši kako on i njegovi igrači moraju razmišljati da utakmicu odigraju racionalno svih 60 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POTRAGA NIJE DUGO TRAJALA: PPD Zagreb pronašao zamjenu za Veselina Vujovića

"Moramo doći u poziciju da zabijemo puno golova iz kontri i polukontri. Uvest ću neke male promjene, a zadržat ćemo od prije ono što smatram da je dobro", dodao je novi trener PPD Zagreba.

Osvrćući se na utakmicu protiv Meškova koja je igrana u subotu, Ivandija je istaknuo kako to "nije nije realna slika Zagreba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moramo pokazati više hrabrosti'

"Ove momčadi koje su u našoj skupini odgovaraju Zagrebu, no moramo pokazati više hrabrosti. Zagreb može igrati puno bolje i mislim da ćemo to pokazati već na ovoj utakmici", rekao je Ivandija za kojeg je svakako dobra vijest da je Tin Kontrec dobio dopuštenje EHF-a da igra utakmicu protiv Vardara.

Image
Image

Direktor kluba Ante Ančić je kazao kako je klub, nakon razlaza s Veselinom Vujovićem, izabrao trenera "iz vlastitih redova" i da je Ivandija "čovjek koji u sebi ima dovoljno energije i znanja da vrati Zagreb tamo gdje je bio protekle sezone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trebamo ubiti tremu i nervozu koju igrači imaju'

"Čeka nas puno posla, ovo je težak trenutak za klub i za igrače, ali na dobrom smo putu. Trebamo ubiti tremu i nervozu koju igrači imaju", rekao je pomoćni trener Vladimir Jelčić koji je nazočio konferenciji za novinare.

Ivandija je na početku godine vodio je rukometašice Lokomotive, a prije toga je bio trener Prata i Triestea, Karlovca, Varaždina, Izviđača iz Ljubuškog. Radio je kao pomoćnik Lini Červaru na klupi Zagreba te Slavku Goluži u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri poraza u četiri utakmice PPD Zagreb dočekuje Vardar na začelju skupine B bez ijednog boda.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo