OVO SE UPRAVO DIJELI INTERNETOM: / Njegovo lice govori sve, najbolje dosad dočarava kako se sad osjećaju naši rukometaši

Image

Lice našeg hrabrog i požrtvovnog Davida Mandića govori sve

26.1.2021.
10:48
VOYO logo

Na Facebook profilu Nogometne vijesti osvanuo je screenshot RTL-a koji jako dobro dočarava kako se osjećaju, kako su se sinoć osjećali naši rukometaši koji su na 27. Svjetskom rukometnom prvenstvu doživjeli debakl.

David Mandić igrao prednjeg u 5-1 obrani

David Mandić, čovjek koji je znao igrati prednjeg u čudnom sistemu Linine 5-1 obrane, samo je duboko udahnuo... Njegovo lice govori sve...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što je susretu posljednjeg kola drugog kruga izgubila od Danske sa 26:38 (15:17). Hrvatskoj je za prolaz igrala samo pobjeda, no upisala je težak poraz pa uz Dansku dalje ide i Katar. Kauboji su, tako, doživjeli debakl protiv svjetskih prvaka Danaca i jedan od najtežih poraza u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmorica danskih igrača imali ozbiljne želučane tegobe

Da stvar bude gora, čak sedmorica danskih igrača imali su ozbiljne želučane tegobe uoči ove utakmice, a najteže je prošla najveća danska zvijezda Mikkel Hansen, koji nije bio u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je danski izbornik Jacobsen kazao da ga ne zanima pobjeda protiv Danske, oni su na ovoj utakmici igrali dovoljno dobro da razbiju bilo kakvu nadu na ovom prvenstvu neprepoznatljive Hrvatske, koju je načeo Japan, razbila Argentina, a dokrajčila Danska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nekih mjesec i pol dana nas očekuje nešto važnije od SP-a, a to je kvalifikacijski turnir za OI u Francuskoj, na kojem ćemo u tri dana odigrati tri utakmice počevši s Francuskom, nakon toga s jakim i neugodnim Portugalom, i za kraj s Tunisom.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo