Opasne prijetnje: 'Razbit ćemo Hrvatsku, ma nemaju šanse!'

Dogodilo se upravo ono što je cijela rukometna Europa sanjala. U polufinalu EP-a igrat će četiri najbolje momčadi svijeta, Danska protiv Hrvatske, te Francuska protiv Španjolske.

23.1.2014.
10:10
VOYO logo

Apsolutni favoriti cijeloga natjecanja su domaćini Danci, do polufinala su došli bez izgubljenog boda, a u posljednjoj utakmici pobijedili su Island s uvjerljivih 32:23.

"Igramo zaista sjajno i idemo po zlato", rekao je danski reprezentativac Andres Eggert, koji se osvrnuo i na nastupe Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi nam puno lakše da igramo protiv Poljaka. Iskreno, ja sam očekivao da ćemo igrati protiv Francuske u polufinalu. Iznenadio me poraz Hrvatske u tom dvoboju jer Hrvatska ima sjajnu momčad na čelu s Duvnjakom i Alilovićem", naglasio je.

Ponajbolji vratar ovog natjecanja jest upravo danski čuvar mreže Niklas Landin, iz kojeg također isijava samopouzdanje i optimizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam i očekivao da će Hrvatska dobiti Poljake, puno su bolja momčad. U polufinalu smo veliki favoriti, ovo je idealno za nas, Hrvatska je umorna i potrošena i bit će joj jako, jako teško protiv nas.

Kao i svi dosad, i Danci smatraju da najveća opasnost Kauboja dolazi od Domagoja Duvnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo recept za Duvnjaka i znamo kako ćemo ga zaustaviti odmah na startu utakmice. Neće ni doći do lopte. Hrvatsku ćemo razbiti na isti način kao i na SP-u u Španjolskoj. Ma, nemaju šanse!", naglasio je Landin, koji je bio jedan od najboljih igrača prošlogodišnjeg polufinala SP-a kad je Danska s uvjerljivih 30:24 slavila protiv naših rukometaša.

Danski izbornik Ulrik Wilbek malo je oprezniji, smatra da je Danska favorit, ali da njezina prednost nije značajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šanse su 51:49 u našu korist, ali to je polufinale i sve je otvoreno. Ovdje su stigle četiri najbolje reprezentacije, jasno da će nama publika davati vjetar u leđa, ali to ne mora biti ključno i teško je davati prognoze. Borit ćemo se i vjerujemo da možemo razveseliti našu publiku", zaključio je Wilbek.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo