NEXE NE IDE NA FINAL FOUR EHF KUPA: / Zaliha od osam pogodaka nije bila dostatna protiv Fuchsea

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

U uzvratnom susretu Fuchse je slavio u dramatičnoj završnici

28.4.2018.
21:28
PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši Nexea ostali su bez plasmana na završni turnir EHF kupa nakon što su u uzvratnom susretu četvrtfinala u Berlinu izgubili od Fuchea 16-25 i tako ispustili osam pogodaka prednosti iz prve utakmice. Nexe je u prvom susretu u Našicama slavio 28-20, no to nije bilo dovoljno za plasman na 'Final Four'. U uzvratnom susretu Fuchse je u dramatičnoj završnici stigao do pobjede od +9 (25-16).

Njemački sastav je silovito ušao u utakmicu i poveo je 4-0. Vrlo brzo je bilo i +5 (8-3), a potom i + 7 (11-4, 12-5). Hrvatski sastav je do konca poluvremena uspio smanjiti na pet golova zaostatka (14-9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wiede 7, Fath 5

Nexe je daleko bolje otvorio drugi dio susreta. Smanjio je na samo dva gola minusa (14-12). Međutim, domaćin je uzvratio i vrlo brzo stigao do sedam golova viška (20-13), a potom i do plus 9 (23-14). Nexe je uspio smanjiti na 23-16, no do kraja utakmice domaćin je zabio još dva gola za velikih 25-16.

Domaćine su do pobjede predvodili Fabian Wiede sa sedam, Steffen Fath s pet i Hans Lindberg sa četiri gola. Drago Vuković i Jakov Gojun su dodali po jedan pogodak. Kod Nexea najefikasniji su bili Vedran Zrnić sa sedam i Saša Barišić sa četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fuchse se pridružio Magdeburgu koji je domaćin Final Foura (19. i 20. svibnja), a preostala dva putnika bit će poznata u nedjelju. Saint-Raphael je u prvom susretu uvjerljivo pobijedio Fraikin Granollers 37–23, dok je njemački Goppingen u prvom susretu na gostovanju porazio Chambery 30-27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo