NEVJERICA U HRVATSKIM REDOVIMA: / 'Ne znam što se dogodilo. Bili smo fenomenalni, imali smo priliku...'

Image

Hrvatski rukometaši teško su pronalazili riječi nakon još jednog šokantnog poraza na Svjetskom prvenstvu.

28.1.2017.
22:52
VOYO logo

Hrvatska je imala prednost 24-16 i upisala 30-31 poraz od Slovenije čiji se igrači kućama vraćaju sa prvom medaljom osvojenom na svjetskim prvenstvima.

Ono što je bilo zajedničko hrvatskim rukometašima bilo je teško pronalaženje razloga poraza, no većina ih je spominjala umor budući da su protiv Norveške u petak poraženi u produžetku utakmice nakon što Zlatko Horvat nije iskoristio sedmerac za pobjedu nakon isteka vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVI ŠOKANTAN PORAZ U PARIZU: /

Kauboji vodili +8 protiv Slovenaca pa se potpuno raspali i ostali bez bronce!

Image
NOVI ŠOKANTAN PORAZ U PARIZU: /

Kauboji vodili +8 protiv Slovenaca pa se potpuno raspali i ostali bez bronce!

"U šoku sam. Ne znam što se dogodilo. Igrali smo 45 minuta fenomenalno. Stali smo u napadu i primili dosta golova iz polukontre i kontre, oni su se vratili. Čestitam Sloveniji. Napravili smo uspjeh plasmanom u polufinale. No, ostaje žal jer smo trebali više i imali smo priliku", kazao je kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak za RTL nakon ogleda, a na tragu njegovih misli bio je i kružni napadač Željko Musa:

"Na kraju smo imali neki neobjašnjiv pad, ostali bez koncentracije. Ponosan sam kako smo se borili, tužni smo što nismo uzeli medalju. Vjerovali smo kao ekipa, šteta što nismo uzeli medalju. Pokušavali smo, borili se, ali nije išlo. Glavu gore, moramo se pripremati za prvenstvo u Hrvatskoj, svi su očekivali medalju, tužni smo, htjeli smo dati tu medalju Hrvatskoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlični Zlatko Horvat ispao je tragičar ogleda protiv Norveške. Sjetio se toga i sam nakon susreta protiv Slovenije pri čemu je istaknuo:

"Za finale nam je nedostajao gol, onaj koji sam ja promašio iz penala. Sad smo dvaput izgubili za jedan gol, nedostajale su mrvice, daj Bože da nam se to jednom vrati. Umor je vjerojatno uzeo danak. Oni su to osjetili i dodali gas. Nedostajala nam je mrvica da zadržimo tu prednost. Čestitam svojim suigračima na dobrom turniru i Sloveniji na zasluženoj medalji. Sad se moramo dobro odmoriti za klubove i čekat sljedeću godinu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što da kažem. Borili smo se cijelu utakmicu... Nemam objašnjenje, dali smo sve od sebe. Uspjeh je ovaj rezultat, nitko nije očekivao da ćemo to napraviti. Vjerojatno je i faktor sreće odlučio", dodao je Marko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo