NESTVARNA HRVATSKA IMA DVIJE SUPER DJEVOJKE U TOP 10: / Norvežankama se tresu gaće zbog njih; Cure su preporođene i samo trpaju

Image
Foto: Profimedia

Dvije Hrvatice u TOP 10

11.12.2020.
21:12
Profimedia
VOYO logo

Prema najnovijoj ljestvici službene web stranice ženskog rukometnog Eura u Danskoj, čudesna reprezentacija Hrvatske ima dvije igračice u TOP 10 po golovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I protiv Norveške očekujemo njihov veliki doprinos

I Ćamila Mičijević i Larissa Kalaus nalaze se na 8. mjestu po golovima, u 4 dosadašnje pobjede protiv Mađarske, Nizozemske, Srbije i jučer Rumunjske u drugom krugu natjecanja, zabile su svaka po 19 golova, znači kombinirano čak 38 golova od ukupno 101 postignutih golova naše ženske izabrane rukometne vrste do sad na natjecanju. Upravo je Net.hr s njih dvije razgovarao u utorak, uoči Srbije. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

'Već na okupljanju u Poreču smo okupili plesnu grupu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Croatia celebrate after winner over Serbia during the EHF EURO 2020 European Women's Handball preliminary round match between Serbia and Croatia at Sydbank Arena in Kolding in Denmark, on December 8, 2020.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix),Image: 574540810, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Pa evo, već na okupljanju u Poreču smo okupili plesnu grupu, počele plesati, odlučili da ćemo plesom rasterećeno ulaziti u treninge i utakmice, sve što nas očekuje. Izgleda da je urodilo plodom. Ne znam sad baš je li to tajna našeg dosadašnjeg uspjeha, moramo se ipak malo i potući na terenu, nije baš da samo plesom pobjeđujemo. Ali da nam donosi dozu rasterećenosti, očigledno je da nam donosi. Tako ćemo mi i nastaviti s plesom do, ajde ne bih sad najavljivala neke stvari i rekla do polufinala, ali dokle god ide", kazala nam je Mičijević.

Sutra od 18 i 15 hrvatske rukometašice u Koldingu igraju protiv ekipe Norveške a ukoliko pobjede, potvrdit će polufinale turnira, nešto što su prije početka natjecanja mogle samo sanjati. U petak navečer nakon treninga javila nam se jučerašnja junakinja pobjede nad Rumunjskom Valentina Blažević. OVDJE možete pročitati što nam je Valentina kazala i kakvu je poruku poslala navijačima, kao i o drugim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Hrvatske i Norveške moći ćete u tekstualnom prijenosu UŽIVO pratiti i na našem portalu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo