Nesretni hrvatski rukometaš otkrio kakvu je torturu proživio!

Prvo se teško ozlijedio u velikoj bici sa Španjolcima, pa je saznao da mora odmah na operaciju, a kad je krenuo za Zagreb, proživio je noćnu moru svakog putnika.

22.1.2013.
13:26
VOYO logo

"Pukla mi je ta treća metakarpalna kost i moram na operaciju. Htio sam ostati s dečkima do kraja prvenstva, uz ekipu, jer ja sam dio te ekipe, ali bilo je bitno da se operacija obavi što prije. Naravno da mi je jako teško, pogotovo kad vidim kako dobro igraju, te da su i Ninča i Šprem dobro odigrali protiv Bjelorusije", započeo je Manuel svoju jadikovku i opisao što mu se sve dogodilo kad je u nedjelju krenuo na put za Zagreb.

"Ma katastrofa, trebao sam se vratiti u nedjelju popodne, ali onda je prvo odgođen let za Frankfurt, pa smo tri sata sjedili u avionu, nisu nam mogli srediti da preko nekih drugih letova dođemo u Zagreb. Pa sam proveo još jednu noć u Madridu i onda smo u utorak preko Beča poletjeli za Zagreb. Međutim, iznad Zagreba je bila magla, pa su nas opet vratili u Beč. Na kraju sam rent-a-carom putovao u Zagreb s nekim našim doktorima koje sam upoznao. Drago mi da sam ih upoznao i što su mi pomogli da dođem u Zagreb. Inače, da sam bio sam, ne bih to baš dobro podnio", opisao je Štrlek svoju odiseju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu lako. Do jučer je jurišao na Arpada Šterbika s lijevog krila, a sada će na TV-u iz Zagreba gledati kako se njegovi kolege bore protiv Francuza.

"Pa sigurno da će to biti jedna jako teška utakmica, ali mislim da smo spremni i da smo dobro pogodili taj tajming, tempirali formu u pripremama. Mislim da smo trenutno kvalitetnija momčad od Francuza i da bismo trebali pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo