Stavio bi 100.000 € da bi s otpisanim Kaubojima uzeo medalju!

'Da sam ja izbornik, sigurno bih zvao Balića jer je on istinski vođa te generacije. Sada tu postoje drugi problemi zašto on nije kapetan, a to su isti razlozi zašto ne odgovara nekim ljudima.

12.1.2013.
22:24
VOYO logo

Bivši rukometni reprezentativac Nenad Kljaić također je na SP-u i to u ulozi izbornika Saudijske Arabije, a nakon poraza od Slovenije prokomentirao je zbivanja u našem dvorištu.

Kljaić, koji je svojevremeno ušao u otvoreni sukob sa Slavkom Golužom, je ustvrdio da je Balić morao biti u momčadi te je izjavio kako bi se kladio u 100 tisuća eura da bi s 'reprezentacijom otpisanih' osvojio medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balić nije u formi u kakvoj je bio prije nekoliko godina, ali on je još uvijek najbolji igrač. Da sam ja izbornik sigurno bih ga zvao jer je on istinski vođa te generacije. Sada tu postoje drugi problemi zašto on nije kapetan, a to su isti razlozi zašto ne odgovara nekim ljudima. Ima svoje ja. Hrvatska će se i bez njega vjerojatno boriti za medalju. Samo meni je žao, nije sad samo tu u pitanju Ivano Balić, nego dosta igrača koji su bili maknuti iz reprezentancije. To se moglo napraviti na puno ljepši način. Da je meni trenirati sve ove otpisane, a koji još igraju, stavio bih 100.000 eura da bih s njima osvojio medalju", izjavio je Kljaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo