ČUPIĆ BLISTAO

NAKON POTOPA PROTIV VARDARA: Goluža pronašao krivce za uvjerljiv poraz

Rukometaši PPD Zagreba nisu se uspjeli plasirati u finale SEHA lige nakon što su u susretu protiv Vardara pretrpjeli uvjerljiv 28-36 poraz. Trener momčadi Slavko Goluža pronašao je razloge za tako visok poraz.

“Uz dužno poštovanje prema Vardaru, kojem želim svu sreću u finalu, sami smo krivi za ovako visok poraz. Utakmicu je usmjerio njezin početak, odnosno naše tehničke pogreške u početku. Ukupno smo napravili čak 11 tehničkih pogrešaka, a to je definitivno previše za ovakvu utakmicu. Na taj se način ne može igrati protiv Vardara”, analizirao je Goluža, a prenosi 24sata.hr.

Igračima koje je nedavno preuzeo poslao je i poruku:

“Igrač se postaje samo krvavim koljenima. I to neka svi zapamte. Bez obzira na poraz, bilo je u našoj igri i dobrih stvari, izdvojio bih Šušnju, Mandalinića, Pavlovića, Horvata, Jotića, Tončija Valčića i Miklavčiča. Svi ostali će u budućnosti morati dati puno više.”

PPD ZAGREB ZAMRZNUT PROTIV VARDARA: Hrvatski prvak ostao bez odgovora na Čupića i društvo

S druge strane, bivši (možda i budući) reprezentativac Ivan Čupić trpao je mrežu hrvatskog prvaka i zaustavio se na osam pogodaka. Jednako toliko zabio je i Zlatko Horvat s kojim je dijelio poziciju desnog krila u dresu izabrane vrste.

“Nisam samo ja u dobroj formi, cijela momčad je u jako dobrom stanju. Možda to na kraju ispada lagano, ali vjerujte mi, igrao sam 55 minuta i nisam ni na trenutak dobio dojam da je lako igrati. Cijelo vrijeme smo bili nervozni i mi, i oni, i suci… Iako to semafor baš i ne govori, ovo je za mene bila jedna jako teška utakmica”, prenosi isti izvor riječi Čupića koji se nije dao navući na priču o povratku u reprezentaciju koju je preuzeo Lino Červar.

“Vidjet ćemo, ništa se još ne zna…”

Povratak na Net.hr