NAJTEŽI PORAZ U POVIJESTI Zagreb osramoćen kao nikada prije

Rukometaši Zagreba nisu uspjeli! U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone doživjeli su katastrofu, izgubivši s čak -22 gola razlika. Na kraju je bilo kataklizmičkih 43:21

PPD ZAGREB: Ivić, Stevanović; Kovačević, Brozović, Horvat, Obranović, Stepančić, J.Valčić, Čelica, Mandalinić, Pavlović, Šebetić, Šprem, Stepančić, Šušnja, T.Valčić, Vuglač

BARCELONA: Šarić, Vargas Moreno; Sigurdsson, Tomas, Sorhaindo, Rutenka, Lazarov, Karabatić, Arino, Noddesbo, Entrerrios, Raul, Sarmiento, Gurbindo, Jallouz, Saubich

Nismo očekivali da bi PPD Zagreb mogao nadoknaditi -2 iz prve utakmice u Zagrebu (23:25), šokirati Barcelonu, te senzacionalno izboriti plasman na Final Four u Veszpram.

No, ruku na srce, nismo niti očekivali da će Zagrebaši doživjeti takav nokaut, poraz povijesnih razmjera.

Barcelona je na mlade igrače Zagreba išla punim gasom, ništa ne prepuštavši slučaju. PPD Zagreb se pogubio u Blaugrani, i doživio najteži poraz u svojoj povijesti.

Igrači Barcelone zagrebački san o Final Fouru raspršili su na početku uzvrata kada su poveli 6-1. Nakon toga prednost Barce, koja po igračkom kadru više liči na reprezentaciju svijeta negoli na jednu klupsku ekipu, samo je rasla, pa je do poluvremena dosegla 13 golova viška.

Nažalost ni u drugom dijelu igrači Zagreba nisu uspjeli posložiti svoje redove, a niti je Barcelona htjela spustiti u nižu brzinu, pa je Zagreb doživio svoj najteži poraz u Europi, te je primio najviše golova, čak 43, u jednoj utakmici Lige prvaka.

Ipak, za mladu ekipu Zagreba ovo je bila uspješna sezona u najjačem klupskom natjecanju, stigli su do četvrtfinala, a na svom terenu su uspjeli pobijediti velikane poput Kiela i PSG-a.

Povratak na Net.hr