ZAVRŠNE MISLI

METLIČIĆ, ŠPREM I VUKOVIĆ OBJASNILI DEBAKL: ‘Sada se iskristaliziralo sve. Prvi put nakon 2003. godine imamo ovakav problem’

Nakon utakmice uslijedila je opširna i zanimljiva analiza u RTL-ovoj emisiji ‘Vrijeme je za rukomet’

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što je susretu posljednjeg kola drugog kruga izgubila od Danske sa 26-38 (15-17). Hrvatskoj je za prolaz igrala samo pobjeda, no upisala je težak poraz pa uz Dansku dalje ide i Katar.

Nakon što je neočekivano izgubila od Argentine, hrvatska reprezentacija se našla u teškoj situaciji. Tračak nade se pojavio nakon što je Katar pobijedio Argentinu (26-25) i “Kauboje” ostavio u igri za prolaz. Računica je bila jasna, pobjeda protiv aktualnih svjetskih prvaka osiguravala je prolaz.

Danska je i prije zadnjeg kola bila sigurno prva, pa je izbornik Nikolaj Jacobsen mogao odmarati udarne snage. Posebice nakon što je dio igrača među kojima je i Mikkel Hansen obolio od crijevne viroze. No, niti to nam nije pomoglo.

Nakon utakmice uslijedila je opširna i zanimljiva analiza u RTL-ovoj emisiji “Vrijeme je za rukomet”, a Petar Metličić, Goran Šprem i Drago Vuković pokušali su objasniti što se dogodilo s Hrvatskom, odnosno, što će sada uslijediti. Analizu pogledajte u videu ispod.

Povratak na Net.hr