METLIČIĆ NAKON JOŠ JEDNE SJAJNE UTAKMICE KAUBOJA: / 'Pitanje je hoćemo li opet dobiti ovakvu priliku'

Image
Foto: RTL

Kaubojima je otvoren put do polufinala, a sve to bez solidne popunjenosti na svim pozicijama. Prokomentirao je tu činjenicu Petar Metličić u emisiji Vrijeme je za rukomet

20.1.2020.
19:38
RTL
VOYO logo

Hrvatski rukometaši svladali su Češku sa 22:21 i došli do šeste uzastopne pobjede na Europskom prvenstvu te će posljednji dvoboj u skupini 1 protiv Španjolske dočekati s maksimalnim učinkom.

Image
[VIDEO] ČERVAR SE 'POGUBIO' NA TIME-OUTU: /

Njegov razgovor sa Šipićem totalni je hit: 'Nisam ja igrao...'

Image
[VIDEO] ČERVAR SE 'POGUBIO' NA TIME-OUTU: /

Njegov razgovor sa Šipićem totalni je hit: 'Nisam ja igrao...'

Marko Mamić je sa pet pogodaka predvodio strijelce naše reprezentacije. Po tri pogotka postigli su Luka Stepančić, David Mandić i Marino Marić, a po dva Josip Šarac, Matej Hrstić i Vlado Matanović. Vratar Matej Ašanin imao je deset obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je sa osam bodova vodeća na ljestvici, ispred Španjolske koja ima šest bodova i utakmicu manje. Po dva boda imaju Njemačka, Austrija i Bjelorusija, a bez bodova je Češka.

'Pitanje je hoćemo li dobiti ovakvu priliku'

Kaubojima je otvoren put do polufinala, a sve to bez solidne popunjenosti na svim pozicijama. Prokomentirao je tu činjenicu Petar Metličić u emisiji Vrijeme je za rukomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ljudi očito zaboravljaju da je bilo situacija kad sam ja bio sam. Kad su Vori ili Kaleb bili sami. I onda je bilo sve dobro, fino i divno. Uvijek tražimo neku dlaku u jajetu. Samo da se o nečemu priča. Bitno je da je momčad postavila ciljeve i da je motivirana.“

Također, Metličić je odgovorio i na pitanje jesu li spremni naši reprezentativci za finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ovi igrači koji su glavni trenutno u reprezentaciju sigurno da su zreli za finale. Stigli su u trenutak kad su u naponu snage, kad su najbolji, ali uz potporu ostalih igrača. No, s druge strane, javnost od njih nije ništa očekivala. Sad se brzo digla euforija, što je kod nas u Hrvatskoj normalno. Mislim da imamo jako dobru priliku i pitanje je hoćemo li imati ovakvu priliku“, zaključio je Metličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo