MATEJ AŠANIN PONOVNO U ZAGREBU: / 'Sretni smo što je ovdje'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

'U Mateju vidimo vratara za duži period'

26.2.2019.
20:35
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisao je dvogodišnji ugovor s povremenim hrvatskim reprezentativnim vratarom Matejom Ašaninom, objavljeno je u utorak na internetskom portalu hrvatskog prvaka.

Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin pojačat će redove hrvatskog prvaka narednog ljeta, a prije PPD Zagreba nastupao je za portugalski Sporting, njemački Balingen, španjolski Ademar Leon, Varaždin i Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi put u dresu Zagreba

Za 203 centimetra visokog čuvara mreže ovo će biti drugi puta u karijeri da brani boje najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba. Nastupao je za hrvatsku kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a sa seniorskom izabranom vrstom osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni prošle godine.

'Jako smo sretni što se Matej vraća'

"Jako smo sretni što se Matej vraća u redove PPD Zagreba. Njegovu karijeru pomno pratimo unazad nekoliko godina i zato sa sigurnošću možemo reći da smo našli kvalitetno vratarsko rješenje. Ugovor je potpisan na period od dvije godine, ali mi u Mateju vidimo vratara za duži period. Njegovo međunarodno iskustvo, kao i nastupi i osvojeno mediteransko zlato u Tarragoni, garancija su njegove kvalitete", poručili su iz uprave PPD Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo