Kopljar među najboljima u pobjedi PSG-a

U petom kolu francuskog prvenstva rukometaši PSG-a slavili su na gostovanju kod Ivryja s 26:23, a Marko Kopljar je bio među najefikasnijim igračima svog kluba.

10.10.2013.
9:47
VOYO logo

Trojica su igrača aktualnog francuskog prvaka postigla po pet golova, a među njima i hrvatski reprezentativac Marko Kopljar. Osim njega, po pet su puta suparničku mrežu pogađali i Fahrudin Melić i Mikkel Hansen. Među strijelce su se upisala i ostala dvojica hrvatskih rukometaša iz redova pariškog kluba: Igor Vori je zabio dva, a Jakov Gojun jedan pogodak.

PSG nakon pet kola na kontu ima devet bodova, jedan manje od drugoplasiranog Dunkerquea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši HSV-a su, pak, u devetom kolu njemačke Bundeslige slavili na gostovanju kod Eisenacha s 39:32, uz vrlo dobar nastup našeg Domagoja Duvnjaka.

Hrvatski je reprezentativac postigao šest pogodaka i bio drugi strijelac europskih prvaka, iza sjajno raspoloženog Hansa Lindberga koji je zabio čak 13 golova. Dodajmo da je Davor Dominiković jednom bio strijelac za HSV, dok Blaženko Lacković nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su Hamburžani dobro odradili posao u srijedu, senzacija dana je poraz Kiela. Vodeća momčad Bundeslige je poražena u gostima kod Magdeburga s 34:31. Najefikasniji je kod pobjednika bio Stefan Kneer s devet golova, a braniteljima naslova nije pomoglo ni deset pogodaka Filipa Jiche. Kielu je to prvi ovosezonski poraz, ali i dalje je vodeći na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo