'Ne volim ga! To mu ne mogu zaboraviti!'

'Nakon Portugala bio sam najbolji hrvatski vratar, a Lino Červar nije me pozvao na pripreme za OI u Ateni. Ja to ne mogu zaboraviti. Do danas nisam progovorio s Červarom.

7.9.2012.
19:17
VOYO logo

Mario Kelentrić za koji mjesec će ući u peto desetljeće života, ali i dalje ga se ne može potjerati s parketa. Ove sezone igrat će rukometnu Ligu prvaka, po drugi put se vratio u CO Zagreb. "Dugo me nije bilo i lijepo se vratiti. Došao sam na poziv Ante Ančića i Božidara Jovića, uprava kluba htjela je jednog iskusnog vratara. Poziv je bio neočekivan, praktično sam završio karijeru nakon što mi je istekao ugovor u Melsungenu", kazao je Kelentrić za Jutarnji list i o svojim novim suigračima rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Portugala bio sam najbolji hrvatski vratar, a Lino Červar nije me pozvao na pripreme za OI u Ateni 2004. Da me je barem samo zvao na širi popis, probao bih se izboriti za mjesto. Svaka čast Losertu i Šoli koji su bili odlični u Ateni, no ja to ne mogu zaboraviti. Do danas nisam progovorio s Červarom. Ne volim ga, niti ga pozdravljam, to mi je najveći ožiljak u karijeri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo