MAMIĆ I MARIĆ MOTIVIRANI UOČI FRANCUSKE: / 'Nadam se da nećemo poletjeti previsoko'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Marko Mamić i Marino Marin najavili su odlučujući dvoboj s Francuskom.

22.1.2018.
15:19
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon Line Červar, prije utakmice s Francuskom, pred novinare stala su i dva reprezentatitvca. Marko Mamić istaknuo je kako je pobjeda protiv Norveške dala samopouzdanje hrvatskoj reprezentaciji, ali kako neće dopustiti da dođe do euforije prije ključnog susreta.

LINO ČERVAR NAHVALIO FRANCUZE I PORUČIO: ‘Divim se našoj reprezentaciji, shvatili smo da igra tim, a ne pojedinac’

"Došlo je do više samopouzdanja i slobode u igri što je dobro pred utakmicu protiv Francuske. Nadam se da nećemo poletjeti previsoko. Razmišljamo o Francuzima i znamo da je to utakmica koja odlučuje o nastavku turnira. Francuska se pomladila, ali okosnica je stara momčad i neće biti lako. Izuzetno su dobri i svi igrački imaju zapažene uloge u svojim klubovima. Ozlijedili su im se neki igrači, ali imaju dobre zamjene. Probat ćemo doći do sigurnih šuteva i pokušat ćemo ne razbraniti njihovog vratara", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kružni napadač Marino Marić nadovezao se na Mamića.

"Osjećam se dobro i forma je tu. Pokušavamo kao pivoti pomoći našim vanjskim igračima. Svi smo vrlo motivirani za tu Francusku. Zdravstveno se dobro osjećam", zaključio je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska s utakmicom više na drugom mjestu

Hrvatska trenutačno zauzima drugo mjesto na ljestvici skupine I sa šest bodova, koliko ima i vodeća Francuska, ali s jednom utakmicom više odigranom. Slijede Norveška i Švedska sa po četiri boda, no Norveška je odigrala susret više, dok su Bjelorusija i Srbija na dnu bez bodova.

U ponedjeljak će igrati Srbija - Francuska (18.15 sati) i Bjelorusija - Švedska (20.30 sati), dok će u posljednjem kolu u srijedu igrati Srbija - Bjelorusija (16 sati), Švedska Norveška (18.15 sati) i Hrvatska - Francuska (20.30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine izborit će nastup u polufinalima koja su na programu u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo