LJUDI MOJI, JE LI OVO MOGUĆE?! / Pogledajte čudesnu izvedbu o kojoj bruji čitav sportski svijet

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Nikolas Katsigiannis priča je dana u rukometnom svijetu. Duvnjakov suigrač u Kielu u 33. kolu Bundeslige imao je trenutak za pamćenje protiv Eisenacha obranivši u jednom napadu čak tri puta.

3.6.2016.
16:30
Screenshot: Twitter
VOYO logo

U tek desetak sekundi Katsigiannis je prvo skinuo jedan šut upućen s nekih devet metara. Onda je ponovno obranio udarac do kojeg je došlo iz njegove prethodno obranjene lopte. Ta druga obrana došla je kad je rukometaš Eisenacha tukao s nekih osam metara, a posljednja obrana Katsigiannisa bila je akrobatska.

Zaključao svoja vrata

Lopta se opet sretno odbila do desnog krila. Golman Kiela je gotovo na parketu. Krilo je pucalo pod prečku, a ovaj u iznimno teškoj situaciji brani nogom. Ono što je posebno impresivno u ovoj čudesnoj izvedbi golmana Kiela je što je svaka obrana bila teža od prethodne. Prilikom svakog udarca na gol Katsigiannis je završio na parketu, ali se svaki puta uspio na vrijeme dignuti i sjajno reagirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Kiel u ovom dvoboju slavio s 31-19, a hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak zabio je pet golova i bio je najbolji strijelac susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo