LINO SE JOŠ NIJE OHLADIO: / Isprovociralo ga sasvim normalno pitanje novinara

Image
Foto: AFP

'Želite reći da smo mentalno bili slabo pripremljeni, a bili smo savršeno mentalno pripremljeni'

22.1.2019.
19:57
AFP
VOYO logo

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar još uvijek se nije ohladio nakon događanja sinoć u Lanxess Areni. I utorak se uglavnom bavio sucima. Tvrdi kako rukomet gubi na globalnom planu. Kazao je i kako se pod hitno moraju mijenjati pravila igre. Nakon što je neposredno nakon utakmice prozvao danske suce da su opljačkali njegovu momčad, isprovociralo ga je i pitanje novinara Nove TV Vlade Bobana...

Image
DANSKI NOVINAR OGORČEN ČERVAROM: /

'Ljudima poput njega nije mjesto u rukometu, izjave Hrvata uništavaju sport'

Image
DANSKI NOVINAR OGORČEN ČERVAROM: /

'Ljudima poput njega nije mjesto u rukometu, izjave Hrvata uništavaju sport'

'Želite reći da smo mentalno bili slabo pripremljeni?'

Spomenuti reporter, naime, upitao je Červara sasvim normalno pitanje. Boban je naglasio da se očekivao poguranac domaćinima od strane voditelja utakmice, pa je upitao izbornika je li na to pripremio igrače uoči utakmice koju jednostavno nismo smjeli izgubiti. Červar je taj upit doživio kao osobni napad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želite reći da smo mentalno bili slabo pripremljeni, a bili smo savršeno mentalno pripremljeni. Ne znam, evo, oponirajte mi. Držim da naši igrači ne bi tako odigrali da nisu bili savršeno pripremljeni. A vi ste mi htjeli indirektno reći da tome nije bilo tako. Nije mi jasno", kazao je Lino Červar, prenosi Večernji list, pa nastavio:

'Kako su mogli tako igrati ako nisu bili savršeno pripremljeni?'

"Gdje smo? Na kojoj smo liniji? Kako su mogli tako igrati ako nisu bili savršeno pripremljeni? Vi biste igrali da vas kradu cijelo vrijeme ako niste psihički pripremljeni? Oni su baš bili jaki. Na kraju su samo pokazali da su pokradeni. Pa nećemo valjda nakon utakmice reći: pa dobro, nema problema, uzeli ste nam polufinale", istaknuo je Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon poraza od domaćina Svjetskog prvenstva, Njemačke, izbornik Lino Červar je najavio da neće još dugo biti na klupi reprezentacije i tako potvrdio sve glasnija nagađanja o promjenama u stručnom stožeru.

'Rekao sam da ću na čelu reprezentacije biti još kratko'

“Rekao sam da ću na čelu reprezentacije biti još kratko. Svi koji imaju nešto protiv mene, ne trebaju se sekirati, neću dugo. Sigurno ću otići narednu godinu. Žrtvovao sam se i radio. Ponekad sam bio protiv struje, ali to je moj život. Nije mi žao. Radio sam 45 godina i prenosio znanje mladima. Nisam savršen. Tvrdoglav sam, trener mora biti tvrdoglav. Opirem se svima, ne bojim se nikoga”, rekao je izbornik. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo