LINO ČERVAR NAPUŠTA KLUPU PPD ZAGREBA: / Izbornik odlazi iz kluba nakon samo pet mjeseci

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Lino Červar napušta klupu hrvatskog prvaka PPD Zagreba

22.11.2018.
14:37
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Najtrofejniji hrvatski rukometni trener, legendarni Lino Červar napušta klupu hrvatskog prvaka PPD Zagreba. Klupu hrvatskog prvaka Červar je preuzeo u lipnju 2018. godine, a sada odlazi nakon svega pet mjeseci provedenih na klupi. Vijest je to koja je u četvrtak odjeknula u hrvatskim medijima...

Image
TEŽAK PORAZ PPD-A PROTIV CELJA: /

Slovenci ih potpuno razbili i preskočili na tablici

Image
TEŽAK PORAZ PPD-A PROTIV CELJA: /

Slovenci ih potpuno razbili i preskočili na tablici

Na klupi PPD Zagreba sjedit će još svega dvije do tri utakmice, a onda se posvetiti hrvatskoj reprezentaciji koju čeka nastup na Svjetskom prvenstvu na kojem će loviti medalju. Rezultat je to ranijeg dogovora s upravom kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonči Valčić i Goran Rokavec preuzimaju A momčad

Zagreb bi nakon Červarovog odlaska trebali preuzeti Tonči Valčić i Goran Rokavec.

Inače, pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb je dvoboj devetog kola Velux EHF Lige prvaka. U subotu, 24. studenog, u Arenu Zagreb stiže finalist prošlogodišnjeg izdanja Lige prvaka Nantes, a dvoboj su u četvrtak najavili trener Lino Červar i Senjamin Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Červar je iskoristio priliku i najavio odlazak iz PPD Zagreba, kojeg će voditi u još nekoliko utakmica, a posvetit će se nacionalnim selekcijama.

'Moramo oformiti stožere za sve selekcije'

"Ostaju nam još dvije utakmice u Ligi prvaka i još nekoliko utakmica SEHA lige, tako da još ima obaveza. U Celju smo u zadnjoj utakmici uvjerljivo izgubili, naravno da nitko time nije zadovoljan, rekao je, dodavši: Znam da kad sam ovo ljeto uzeo Zagreb, što mnogi ne bi ni uzeli, da sam rekao da ću ga pokušati voditi do sljedeće godine, tako da ću vjerojatno s ovih nekoliko utakmica prekinuti sa Zagrebom, krenuti više prema reprezentaciji i na selekcije i na preuzimanje obaveza i rada s trenerskom strukom. Tu smo deficitarni, moramo oformiti stožere za sve selekcije, jer sljedeće godine imamo čak tri svjetske smotre", rekao je Červar, čije riječi prenosi HRT i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zagreb je napravio jednu dobru politiku'

"Jako sam ponosan na našu ekipu. Možda sam nekad malo prekritičan, ali nemojmo zaboraviti da je ta ekipa u prvenstvu napravila isti rezultat kao i ekipa s 11 reprezentativaca. Rekao sam da će biti uspona i padova, ali Zagreb je napravio jednu dobru politiku, da mi proizvodimo igrače, pokušavamo dignuti tu razinu, izbaciti što više naših igrača. To je mukotrpan posao, ali u konkurenciji timova s velikim budžetima mi se bez toga ne možemo nositi", istaknuo je Červar.

Dvoboj PPD Zagreba i Nantesa momčadi na rasporedu je u 19.15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo