Lino Červar doživio novo iznenađenje od Hrvata!

Rukometaši Nexea nastavili nastavili su s odličnim igrama u SEHA ligi. U 4. kolu gostovali su u Skopju kod Červarovog Metalurga i hrabrom igrom došli do vrlo vrijednog boda, završilo je 26:26.

4.10.2011.
22:49
VOYO logo

Puni optimizma nakon pobjeda kod Crvene zvezde i Izviđača te boda na domaćem terenu protiv Croatia Osiguranja Zagreb, stigli su rukometaši Kasima Kamenice na vruće gostovanje u Skopje.

Naime, momčad koju vodi Lino Červar odlično je krenula u novu sezonu i uz dvije pobjede u regionalnoj ligi upisala i vrlo vrijednu pobjedu u Ligi prvaka protiv Kopra. Ipak, Našićani su uspjeli zaustaviti njihov veliki niz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metalurg je bolje otvorio utakmicu i sredinom prvog dijela imao plus tri (11:8), međutim do kraja poluvremena rukometaši Nexea uspjeli su se vratiti pa se na odmor otišlo rezultatom 16:16.

U nastavku se uglavnom igralo gol na gol, te su u nekoliko navrata Makedonci imali plus dva, ali su se igrači Kasima Kamenice uspješno vraćali. Posljednji napad za pobjedu imali su Našićani, međutim u zadnjih 30 sekundi utakmice nisu našli put do gola za dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nepotpunog 4. kola Nexe je prvi na ljestvici s osam bodova, a slijedi ga Metalurg sa sedam, ali i utakmicom manje.

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su Borac (29:24) u utakmici 4. kola Regionalne SEHA lige. Više od pobjede Zagrebaši će pamtiti atmosferu u dvorani Borik. Natiskalo se 5000 gledatelja, sjedilo se na svim mogućim prolazima, stajalo na balkonima dvorane. Kažu domaćini da ovako puna dvorana nije bila od vremena kada je Borac bi prvak Europe, 1976. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je gušt igrati pred bučnim gledateljima. Bolje da je tako nego da u domaćoj ligi igramo pred praznim tribinama. Domaći su nešto bolje odigrali obranu u prvom poluvremenu, a mi u drugom. Ova utakmica je samo pokazala da ćemo se za svaku pobjedu morati dobro namučiti", rekao je Ivano Balić koji je na predstavljanju jedini dobio pljesak, a nakon utakmice teško se branio od tinejdžerki koje su silno željele fotografiju s njim.

Uoči utakmice domaćini su ispred kluba i grada podijelili prigodne poklone predstavnicima CO Zagreba, Bartolu Kalebu i Zoranu Gobcu, Ivanu Baliću kao najboljeg svjetskom igraču u izboru IHF-a, te Božidaru Joviću koji je s Borcem osvojio kup EHF-a, 1991. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dogovoru sa CO Zagrebom, dio prihoda s ove utakmice uplatit ćemo obitelji Iztoka Puca koji boluje od raka pluća i svi mu želimo brzo ozdravljenje. Puc je za Borac igrao krajem osamdesetih i otišao je iz Banjaluke u Zagreb", rekao je Boris Đogo, direktor banjalučkog kluba.

Najefikasniji kod Zagrebaša bili su Marić sa sedam, te Špiler i Kopljar sa pet pogodaka. Ivano Balić se drugu utakmicu za redom nije upisao među strijelce, a Šego je sakupio 17 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109180041006 arti-201106150094006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo