LINO BRILJIRAO U SVOM STILU: / 'Oni su ovdje pobijedili Norvešku i Srbiju misleći da mogu i nas...'

Image
Foto: Screenshot: RTL

Lino Červar bio je više nego zadovoljan pobjedom u Zugu

12.6.2019.
22:42
Screenshot: RTL
VOYO logo

Hrvatski rukometaši u srijedu su u Zugu potvrdili prvo mjesto u grupi 2. kvalifikacija za EP 2020. pobijedivši u 5. kolu domaću Švicarsku s 33-28 (17-13). Utakmicu u izravnom prijenosu mogli ste gledati u izravnom prijenosu na RTL Televiziji, a tekstualno sve pratiti na portalu Net.hr. Utakmicu ste mogli pratiti i na RTL Playu.

Hrvatska je vodila cijelu utakmicu u Švicarskoj i zasluženo došla do četvrte pobjede u skupini. Premda je izbornik Lino Červar bio bez nekoliko izuzetno važnih i jakih igrača, od ponajboljeg igrača Luke Cindrića, Igora Karačića koji igra u fantastičnoj formi, Marina Šege koji je uzdanica Kauboja na golu, pa Domagoja Pavlovića i Marina Marića, Hrvatska je vrlo odlučno počela susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ŠVICARSKA - HRVATSKA 28:33: /

Ok, pobijedili smo, ali jednu jednostavnu stvar u ovoj utakmici naši rukometaši nikako nisu uspijeli shvatiti

Image
ŠVICARSKA - HRVATSKA 28:33: /

Ok, pobijedili smo, ali jednu jednostavnu stvar u ovoj utakmici naši rukometaši nikako nisu uspijeli shvatiti

Na vratima je bio Filip Ivić. Krilne pozicije pripale su Manuelu Štrleku i Josipu Božiću –Pavletiću. Na crti se nalazio neumornoi ratnik Željko Musa, a s vanjskih pozcija prijetili su Marko Mamić, Domagoj Duvnjak i Luka Stepančić.

Kauboji se raspištoljili u napadu

Hrvatska je imala čak 72 posto realizacije napada. Sa devet metara zabila je 12 pogodaka, a Luka Stepančić i Marko Mamić su zajedno postigli 14 pogodaka. Hrvatska je EP osigurala već prije, a u posljednjoj utakmici kvalifikacija 16. lipnja u Poreču dočekuju Belgiju. U izjavi za RTL nakon utakmice izbornik Lino Červar nije krio zadovoljstvo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokazali smo da imamo tim, čestitam igračima'

"Oni su ovdje pobijedili Norvešku i Srbiju misleći da mogu i nas. Pokazali smo da imamo tim, čestitam igračima. Znamo što nam je činiti, pozivam navijače da počnu kupovati ulaznice za Graz. Pokazali smo da je tim najbolji igrač i ako postoji glad za pobjedom, onda se može. Pokazali smo što može sport. Potvrdili smo da nas ljudi vole jer je nama ipak važno da ostanemo skromni, da ne lebdimo", kazao je Červar i dodao:

"Imamo širinu i pokazali su veličanstvenu igru. Pokazali su moderan rukomet. To su sve igrači gladni uspjeha. Hvala i publici, oni su predivni. Radujem se i Poreču", poručio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igrali smo jako žestoko'

Jedan od najbolji igrača na terenu, sjajni Marin Šipić koji je odigrao jednu hrabru, mušku utakmicu, je rekao:

"Malo smo krenuli u grču. Odigrali smo jako dobru utakmicu, igrali smo jako žestoko. Ovo je bilo majstorski. Hvala nevjerojatnim navijačima. Ja sam samo dio predivne ekipe. Danas je bio moj dan, to sam iskoristio na najbolji mogući način", rekao je Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo