Lacković poslao upozorenje vrataru Srbije!

'Pitanje je je li on mene dobro proučio', rekao je lijevi vanjski Kauboja Blaženko Lacković o srpskom vrataru Staniću, te dodao: 'Šalu na stranu, brani odlično i treba to poštovati.'

27.1.2012.
9:48
VOYO logo

Blaženko Lacković odigrao je bezbroj važnih utakmica. Čak i protiv Srbije. Dobro se sjeća Tunisa 2005. godine kada nam je bila potrebna pobjeda za ulazak u polufinale. Srbija je imala posljednji napad, no Vlado Šola obranio je udarac, ostalo je 24:23 za Hrvatsku i ušli smo u polufinale. "Došli smo do osnovnog cilja, polufinala. Sada želimo korak više, želimo i treći put zaredom igrati u finalu. Puna dvorana srpskih navijača može nam biti samo još veći poticaj. Volim igrati kada je dvorana puna, lijepo to izgleda", rekao je Lacković. Je li dobro proučio vratara Stanića? "Pitanje je je li on mene dobro proučio! Šalu na stranu, brani odlično i treba to poštovati", kazao je Lac.

Ivan Čupić rekao je da Srbija igra staromodno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igraju malo čvršće u obrani, na rubu prekršaja. E sad, koliko će im suci u polufinalu dopustiti da tuku, a da ih ne isključuju, to ćemo vidjeti", naglasilo je desno krilo Kauboja.

Za Domagoja Duvnjaka to je utakmica kao da igraju Đakovo i Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema potrebe za posebnim nabojem. Glavno je da se što bolje psihički pripremimo za ono što nas čeka u dvorani", rekao je Duvnjak.

Igor Vori imat će u obrani puno posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbi imaju veliku širinu u napadu. Evo, sad mi se vratio i oporavljeni Vučković koji će možda biti važniji za obranu nego za napad. Morat ćemo agresivno izlaziti na njihove glavne pucače. Dobro je da su naši ključni igrači bili pošteđeni u utakmici s Mađarskom pa su se uspjeli odmoriti", istaknuo je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo