Kauboj otkrio: 'To mi je uvijek bilo nešto posebno'

Protiv svog bivšeg kluba Flensburga predvodit će HSV-ove rukometaše u večerašnjem dvoboju četvrtoga bundesligaškog kola hrvatski reprezentativac Blaženko Lacković.

20.9.2012.
17:10
VOYO logo

Zabio je 31-godišnji lijevi vanjski prije osam dana Magdeburgu za konačnih 29-28 dvije sekunde prije kraja utakmice da bi, 40 sekundi prije kraja produžetaka, isto ponovio u finalu kvalifikacijskog "wild card" turnira za Ligu prvaka u francuskom Saint-Raphaelu protiv istoimene domaće momčadi za konačnu 32-31 pobjedu.3 "Ponosan sam našim posljednjim pobjedama u tijesnim završnicama. Moramo i nadalje nastaviti pobjednički", izjavio je Lacković za njemački dnevnik Bild dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Logično je da smo još uvijek svi umorni od napora iz proteklih mjeseci. Ali moramo se nastaviti boriti. Nadam se da ćemo dobiti Flensburg, i to bez napetosti u završnici." Prije četiri godine Lacković je bio akter susjedskog transfera nakon što je zamijenio Flensburgov HSV-ovim dresom uz odštetu od 350.000 eura. "Meni su nastupi protiv bivših klubova uvijek bili nešto posebno", zaključio je Lacković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo