'Kulturni su ljudi, ali nadam se da neće otići sretni'

Pred rukometašima CO Zagreba je utakmica sezone.

28.4.2012.
9:25
VOYO logo

"Uopće ne želim razmišljati o Kielu. Ja ih poštujem, ali razmišljam samo o svojoj momčadi. Koliko će biti ljudi u Kielu i tko će nam suditi, uopće ne želim razmišljati i želim to prenijeti i na svoje igrače", rekao je Goluža koji je taktiku već složio, a dečki jedva čekaju utakmicu.

"Moramo biti strpljivi svih 60 minuta, igrati na granici pasivnoga i s tom igrom ih dovesti u nezgodnu situaciju. Oni sigurno očekuju naša brza rješavanja unapadu i da nas onda iskontriraju", izjavio je trener hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera u dvorani bit će paklena i igračima Zagreba neće biti lako. Ivano Balić je već igrao protiv Kiela i nije previše impresioniran.

"Nijemci su kulturni ljudi, oni samo plješću 60 minuta tako da nije teško igrati. Nadam se da neće otići sretni nakon utakmice", komentirao je Balić publiku u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici briljirao je Marko Kopljar sa sedam pogodaka iz isto toliko udaraca. Desni vanjski zagrebaša priželjkuje nogometni scenarij - kojim su svemoćni nogometaši Barcelone pali od Chelsea na svom stadionu i kompromitirali cijelu sezonu.

"Sigurno da će na njima biti veći pritisak da opravdaju cijelu godinu koju su igrali skoro savršeno, da ne izgube na domaćem terenu. Ja se nadam da mi možemo ponoviti sličnu igru ovoj u Zagrebu. Dakle, barem upola dobar napad i da nas Šego poprati obranama, a mi ćemo pokušati još bolje igrati u obrani", rekao je Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometnu Barcelonu Zagreb je ove sezone već svladao i to u Blaugrani, a jedina prednost Nijemaca je veći broj kvalitetnih igrača.

"Motiv nam je na zaista visokom nivou. Kiel su najbolja ekipa na svijetu i mislim da neće biti problem s motivacijom. Problem je možda sa snagom, sa snagom će biti problem parirati 60 minuta", zaključio je Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo