Krim uspio slomiti Podravku usred Koprivnice!

Rukometašice Podravke Vegete izgubile su u Koprivnici od slovenskog Krima s 24:23 u ogledu 1. kola B skupine u Ligi prvakinja.

2.10.2011.
19:28
VOYO logo

Bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj se niti jedna ekipa nije uspjela značajnije odlijepiti tijekom cijelog ogleda. Ipak, u završnici su rukometašice Krima bolje koristile svoje prilike i na kraju su uspjele izboriti pobjedu, za koju su najzaslužnije hrvatske igračice.

Jelena Grubišić obranila je na golu Krima 14 lopti, od čega čak četiri sedmerca, dok je Andrea Penezić bila najbolji strijelac gostujuće ekipe sa 7 pogodaka. Upravo je njezin pogodak za vodstvo 24:22 prelomio utakmicu na stranu Krima. Nikica Pušić uspjela je smanjiti na 24:23, ali Podravka s igračicom manje u zadnjih desetak sekundi nije uspjela organizirati napad kojim bi eventualno stigla do izjednačenja. U Podravki je najefikasnija bila Miranda Tatari sa 7 golova. Gaće i Damjanović dodale su po pet pogodaka. No, izostao je učinak Lidije Horvat koja nije postigla niti jedan gol. Osim toga, igračice Podravke propustile su iskoristiti čak šest sedmeraca na utakmici. U ovoj skupini je u subotu Viborg kao domaćin pobijedio Larvik s 34:28. Podravka će u 2. kolu 8. studenog gostovati kod Larvika. Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109301059006 arti-201109291361006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo