'To, majstori! Ovakvi se ne moramo plašiti ni Francuske!'

Ubili smo ih! Gledao sam utakmicu s prijateljima kod kuće u Metkoviću i svaka druga je bila: 'To, majstori!' Što reći? Ako ovako nastavimo, ne moramo se plašiti nikoga, ma ni Francuske!

15.1.2013.
23:17
VOYO logo

Kako rukomet može biti jednostavan. Fenomenalna obrana, fenomenalan golman, brza kontra i polukontra, naša prepoznatljiva igra i na kraju devet golova razlike!

Kad je ovoliko raspoloženih igrača, problema nema. Mi danas jednostavno nismo mogli izgubiti. Nevjerojatno je kakav su ritam naši dečki izdržali i u obrani i napadu od početka do kraja. A Mirko Alilović?! Što reći? Mađari su bili izgubljeni. Osim Nagyja, nitko od njih nije ni smio ni mogao potegnuti izvana. Čak su me malo i razočarali jer nemaju više dobrih šutera, ali to ovoga puta možda i nije bila toliko njihova slabost koliko naša snaga. Naši im nisu dopustili čak ni da se dignu od zemlje, da opale po golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su samo držali taj ubitačan ritam svih šezdeset minuta, stvarno su bili fascinantni. I to svi redom. Duvnjak je proglašen najboljim igračem, ali po meni je Kopljar bio broj jedan, uz fenomenalnog Mirka Alilovića. Marko je odigrao tako zrelo, zabio je par golova s deset metara, promašio samo jednom, dijelio je asistencije i, stvarno, ako bih trebao birati, prvo ime susreta mi je Alilović, a poslije njega Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moram priznati da su me naši iznenadili, u prvom redu borbenošću i ritmom, igrali su savršeno, kao u nekoj videoigrici. Plašio sam se na početku da će se možda potrošiti, ali iznenadilo me je koliko su super spremni, gazili su od prve do posljednje minute. Ma ubili su ih.

Pokazalo se još jednom da kad se gine na terenu i kad sve stvari funkcioniraju, onda se kod nas toliko ni ne osjete izostanci nekih naših najboljih igrača, kao što je Lacković. Vidi se da Bičanić možda nije klasičan šuter, da više fintira za prolaz, ali kad svi ovako igraju, onda ništa nije problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na kraju. Balić je sigurno trebao biti tu, znam koliko ga igrači respektiraju i nitko me ne može uvjeriti da Ivano i sada ne bi mogao odigrati petnaestak minuta. To se vidi i po reakcijama igrača iz drugih reprezentacija, svi se čude što ga ovdje nema. A ne bi bilo loše da je tu jer će svaka sljedeća utakmica biti sve teža, i ako Duvnjak malo potroši snagu, Balić bi tu mogao pomoći.

Ali idemo po redu. Ako budemo ovako igrali, sigurno nećemo imati problema ni protiv Egipta, ha-ha-ha. A uz ovu obranu i ovakvog Mirka, ne moramo se plašiti ni Francuza. Idemo samo tako dalje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo