banner

ZAPUTILI SE U POREČ

KAUBOJI SU KOMPLETNI: Ovako izgleda nova Hrvatska za skorašnji Euro o kojoj svi pričaju; ‘Čekaju nas jako teške utakmice’

Kauboji se okupili u Zagrebu i otputovali na Croatia kup u Poreč

Hrvatska muška rukometna reprezentacija okupila se u srijedu u Zagrebu te odmah potom krenula u Poreč gdje će odraditi posljednji dio priprema za Europsko prvenstvo koje će se održati u Švedskoj, Norveškoj i Austriji od 9. do 26. siječnja.

‘HOĆU LI OPET IGRATI ZA REPREZENTACIJU?’ Štrlek odgovorio na pitanje koje muči sve hrvatske navijače: ‘Teško mi pada neodlazak na Euro…’

Luka Stanzl/PIXSELL

Nijemci konačno u Zagrebu

Reprezentacija se konačno kompletirala, jer su se priključili i igrači koji nastupaju u Njemačkoj, tako da će izbornik Lino Červar, napokon moći početi uigravati ekipu prema svojim vizijama i željama.

Ostaje žal što u tim pripremama, ali i na EURU neće moći računati na trojicu igrača koji su se ozlijedili tijekom priprema, krila Lovru Mihića, 19-godišnjeg Frana Miletu i šutera Luku Šebetića što bitno mijenja planove i ideje izbornika Červara kada je igra u pitanju, a posebno obrana.

Duvnjak: ‘Grupa izgleda lakša na papiru, ali to nije tako’

Naime, barem dvojica od njih trojice, našla bi svoje mjesto u ekipi koju će hrvatski izbornik odvesti u Graz na prvi krug Europskog prvenstva.

Luka Stanzl/PIXSELL

Kapetan Domagoj Duvnjak uoči odlaska u Poreč izjavio je kako je spreman za nastup na EP.

“Grupa izgleda lakša na papiru, ali to nije tako, mislim da je jako nezgodna i da su jako teške utakmice. Kao i svake godine, ponavljam da je prva utakmica najteža, ova s Crnom Gorom. Ja sam zdrav i jedva čekam početak”, rekao je Duvnjak.

Luka Stanzl/PIXSELL

Croatia kup na RTL-u

U sklopu trećeg ciklusa priprema u Poreču igrat će se i Croatia kup na kojem uz Hrvatsku još sudjeluju BiH i Katar.  Upravo te dvije reprezentacije otvaraju turnir u petak 3. siječnja susretom u 18 sati u Žatiki. Dan kasnije, 4. siječnja u 16.50 sati igraju Hrvatska i BiH, a turnir se završava u nedjelju 5. siječnja susretom Hrvatska – Katar, koji također počinje u 16.50 sati. Obe utakmice moći ćete UŽIVO gledati na RTL televiziji.

Luka Stanzl/PIXSELL

Program počinje u 17 i 45

Može li oslabljena Hrvatska protiv Švicarske napraviti velik korak prema cilju, pogledajte sutra uz izravan prijenos iz Zuga.

Program na RTL-u počinje u 17 sati i 45 minuta, gosti u studiju su Goran Šprem i Valter Matošević, Filip Brkić i Vlado Šola bit će na komentatorskim pozicijama.

Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska će u prvom krugu EP-a igrati u Grazu s Crnom Gorom, Bjelorusijom i Srbijom.


Popis igrača za treću fazu priprema:
Marin Šego – Montpellier
Matej Ašanin – PPD Zagreb
Zlatko Horvat – PPD Zagreb
Vlado Matanović – Gorenje Velenje
David Mandić – PPD Zagreb
Valentino Ravnić – PPD Zagreb
Željko Musa – Magdeburg
Marino Marić – Melsungen
Marin Šipić – PPD Zagreb
Domagoj Duvnjak – THW Kiel
Marko Mamić – Leipzig
Josip Šarac – Celje PL
Matej Hrstić – PPD Zagreb
Luka Cindrić – Barcelona
Igor Karačić – Vive Kielce
Luka Stepančić – MOL-PICK Szeged
Josip Vekić – PPD Zagreb
Ivan Martinović – Hannover-Burgdorf

Povratak na Net.hr