USKORO KOMPLETNI

KAUBOJI SE PRIPREMAJU ZA NAPAD NA SVJETSKI TRON: ‘Nakon dvije utakmice znat ću tko ide u Francusku’

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je s prvom fazom priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se od 11. do 29. siječnja održati u Francuskoj.

Reprezentacija je pet dana trenirala u Ivanić-Gradu, a nakon dva dana odmora pripreme će nastaviti u Umagu. Za drugu fazu hrvatski se rukometaši okupljaju na samu Novu godinu.

‘VRAĆAMO SE NA STARO’: Izbornik Babić najavio veliku promjenu, u Francusku idemo po medalju!

‘Zadovoljan sam učinjenim’

“Završili smo prvi dio priprema u Ivanić-Gradu. Jako sam zadovoljan s učinjenim. Ostali smo svi zdravi što je jako bitno. Na Novu godinu je okupljanje u 14 sati i idemo na drugi dio priprema u Umag. Jedini izostanak od planiranog je Marino Marić i već je pozvan Krešimir Kozina što znači da Marino neće moći biti kandidat za Svjetsko prvenstvo. Priključit će nam se igrači koji su imali slobodno zbog obaveza u svojim klubovima i umora”, naglasio je izbornik Željko Babić.

“Nadam se da ćemo početi 1. siječnja navečer prema planu pripreme i da ćemo biti angažirani i spremni da napravimo dobru i kvalitetnu pripremu za Svjetsko prvenstvo. Imamo u tom završnom dijelu i dvije prijateljske utakmice koje će nam pokazati gdje smo i pomoći da napravimo selekciju igrača koji će ići na Svjetsko prvenstvo”, dodao je izbornik.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr