KAUBOJI PONOSNI I SAMOUVJERENI: / 'Veseli nas što ima još puno prostora u napredak u našoj igri'

Image
Foto: AFP, ED JONES

Zadovoljstvo je vladalo u svlačionici hrvatske reprezentacije nakon pobjede protiv Bjelorusije (31-25) u 3. kolu Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj.

16.1.2017.
23:02
AFP, ED JONES
VOYO logo

Hrvatskaje na poluvrijeme otišla s vodstvom 18-15, a u nastavku su se Bjelorusi uspjeli približiti na 20-19. Tada je izbornik Željko Babić odlučio u igru uvesti Domagoja Duvnjaka koji je bio inicijator serije od 5-0 kojom je odveo svoju momčad do nedostižnih 28-22 i pobjede.

Image
HRVATSKA OSIGURALA OSMINU FINALA: /

Maestralni Cindrić i Duvnjak odveli Kauboje u drugi krug

Image
HRVATSKA OSIGURALA OSMINU FINALA: /

Maestralni Cindrić i Duvnjak odveli Kauboje u drugi krug

'S Nijemcima za prvo mjesto'

"Bila je ovo dobra utakmica, nismo se nikako mogli odlijepiti, ali to je zato što su Bjelorusi igrali jako sporo u napadu, malo su nas uspavali. U drugom poluvremenu je to opet izgledalo puno bolje, zabili smo nekoliko lakih golova i tu je sve bilo riješeno. Sutra je slobodan dan, kao i svaki put ćemo se dobro pripremiti, treba pobijediti Čile i boriti se s Nijemcima za prvo mjesto", rekao je Duvnjak za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakov Gojun je dodao kako je Hrvatska cijelo vrijeme držala utakmicu pod kontrolom, ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U obrani još uvijek imamo velikih oscilacija. Tek zadnjih 10, 15 minuta smo bili čvrsti i kompaktni, no trener je iskušavao neke nove stvari. Bitno je da smo svi dobili priliku. Šest bodova je tu, čeka nas Čile, nadam se pobjedi i konačnom obračunu s Nijemcima za prvo mjesto u skupini", istaknuo je Gojun.

'Ne treba podcijeniti ni Čile'

Sličnog je mišljenja nakon utakmice bio i Manuel Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo od početka držali kontrolu nad utakmicom, čestitam suigračima na još jednoj pobjedi. Veseli što ima još prostora u napredak u našoj igri. Kad su nas stigli, pokazali smo što ustvari možemo i kako treba izgledati prava Hrvatska. Protiv Nijemaca idemo na prvo mjesto, no ne treba podcijeniti ni Čile, vidjeli smo da znaju igrati rukomet, bore se, bacaju na glavu, svi moramo dati maksimum, kvaliteta je na našoj strani i siguran sam da ćemo trijumfirati", rekao je naš krilni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo